髮型師認遊艇上臉壓女大學生胸部 警誡下稱「玩下啫」 下月5日判刑

38 回覆
6 Like 4 Dislike
髮型師想揾大學生洗自己個頭同臉啫
洗頭仔死開啦
差人先生,佢話告喎
廢物loser 死淨把口
出到現實方佢地會大聲咁講?
睇你純睇權力,定睇執行性,律政司提告首首先要考慮是否有充分證據支持有關檢控,並有合理機會達至定罪。假使證據充分,則再要考慮有關檢控是否符合公眾利益。

係充分證據方面,好睇執法人員提唔提供到足夠證據,而當事人作唔作證都係個關鍵。

首先非禮或者更嚴重嘅强姦,唔計咩MIP小朋友個類,當雙方都係心智成熟嘅成年人,上面嘅性罪行成唔成立,主要睇有無違反對方個人意願,如果性行為係雙方願意嘅,而無影響到公眾,係香港根本唔鳩關任何人事,亦無所謂嘅刑事責任,但違反個人意願就係刑事罪,而E點係一般情況下除咗當事人無人證明到,佢想定唔想,就算大家係客觀情況下認為佢唔想係施暴者威逼佢,但受害人錄口供個陣話係自願,唔肯上庭。其實律政好難做到野。上到法庭問受害人,但無人認為受害WO,點告。當然失蹤或者死咗另計,但個SO CALLED受害人重正正常常,但佢唔認同有人違反佢意願,又唔肯作證,係庭上點合理推論有人違反佢意願。
又一個哥布林中trap
港女
因為唔係白人 鬼佬任摸 屌埋都得
孭緊保都仲搞嘢
你的樣子如何
你的日子也必如何
隻船係佢既話, 咪仼玩囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞