點解左膠認為男人可以扮女人入女廁?

18 回覆
7 Like 2 Dislike
因為左癌男性想
認真答你,假設:
A:原本生理性別女嘅變性人,男人咁樣行入女廁
B:原本生理性別男嘅變性人,女人咁樣行入女廁
廁所入面嘅人係會驚A多過B,因為性別定形係社會化嘅結果,只要足夠女性化其他人就唔會覺得有問
如果按生理性別要求去邊個廁所,反而會造成困擾

至於會男扮女嗰啲,佢地話好小數咁囉
基佬入男廁睇賓周
美國好多宗自認女人嘅男人入女廁性侵女人
關於相關問題,我淨係記得Piers Morgan上年婦女節有個女權屄走咗上去畀佢訪問,笑到仆街

https://www.youtube.com/watch?v=LhlXDI1JSKk
我gender fluid ga
人妖入女監姦女人
條友撚左膠慣犯泥

Piers Morgan responds to Big Ben vegan protester by eating Big Mac

Sky News Australia
96K
Views
Sep 8
https://m.youtube.com/watch?v=U8q5WVCTXkk

@carloshuayanay6776
1 year ago
When Piers asked "Do you eat avocados?" We all knew the debate was over and so did that lady.
5.1K

@Cheers358
1 year ago
「Do you drink almonds milk?」
「30 million people in Pakistan…」

「Do you eat avocados?」
「A leading study…」

BRUH
3.5K
美國之前都幾單
NY有 WA又有
自稱係女要DOC掟佢入女子監獄
入到去姦左個輕度弱智女犯大埋肚。
州政府就想冚住單野唔俾傳統知

Unisex Washroom
外國好興
激到班右膠紮紮跳
有啲地方係
左翼精英會幫人妖定包頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞