日本叫雞「無套免加錢」下場超慘!梅毒感染創歷史新高

269 回覆
161 Like 5 Dislike
個企街如果好似河北,八掛咁既質素
你會唔瀨?
盤尼西林價格急升
點可以唔醫 唔係有病症咩
一開波唔戴套加錢
之後反正都中撚咗 傳俾其他人攬炒
愛滋理論上係血液傳染
當然啦 你知條女有愛滋 你都唔會冒果0.1% 風險同佢扑野
點解梅毒係細菌型傳染病 但唔可以用抗生素一野轟死佢地嘅
好似生暗瘡咁,好多人唔理
扑野唔奶西就等於食飯唔食餸
叫雞用口奶又唔戴套,真係好勇
戴咗套都怕蛋蛋染菌
10個有10個都係隱性?
除咗想屌閪仲想點
應該話潛伏期高達十年
想散播
精液係血咩
母乳係血咩
上一手個客帶菌 , 無套玩完無清潔乾淨口水同精液 , 下一手客中招 ?
隻雞本身抵抗力強 ?
如果風險咁高,依個世界就無人噉玩啦,你驚過馬路唔睇車好過啦
經血液係9成機率 所以共用針頭依類行為係極高危 當然啦 我好清楚你依種不學無術為嘈而嘈嘅死中坑藍屍一定駁嘴
好撚恐怖
最近睇fc2 有d囡個西生晒粒粒好癲
HIV is a virus that attacks the body’s immune system and is spread through certain body fluids, including breast milk. Transmission to the baby can occur during pregnancy or birth, or when breastfeeding. Antiretroviral therapy (ART) substantially reduces the risk of transmission to the baby. Mothers with HIV who want to breastfeed should receive patient-centered, evidence-based counseling on infant feeding options to allow for shared decision-making.
我剩係知有人英文都唔識
報復
日本妹仲污糟過賓印
留意下,好多暗瘡仔唔係真係暗瘡黎
有冇link?
有冇link想睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞