巴打們去東京邊度買TNF Purple Label?

15 回覆
0 Like 4 Dislike
睇中左嗰袋,下星期去東京,應該去邊度買好?邊度大機會有?
代官山喇,上個禮拜先去,成個舖頭都係香港人
師兄上星期見唔見呢個袋?我見online store無貨

https://www.nanamica.com/item/7626/
唔見有呢個袋
原宿個幾間tnf
原宿TNF standard 2樓
今日機
仲係MIJ嗎?
依家除咗tshirt轉哂支那製
幾千蚊買返其他牌子好過
如果講同價錢下tnf 紫標比起其他牌子靚,可能係我識牌子少
Btw 樓主講嗰個袋可以試吓去freaks store揾下
Yes
Mic
Tnf依個價太貴
mic
上淘寶買好過
我上年都係睇中個背囊
去咗代官山嗰間睇 點知冇貨
跟住去埋原宿the standard都冇
反而去咗澀谷Parco嗰間TNF搵到
可以留意埋
我認為呢啲就兩睇,好似佢嗰條好common嘅牛仔tapered闊褲圍返港紙可能係千2左右,但講緊你買其他潮牌/工裝牌子好多都未必會係made in Japan,仲要cutting未必真係有佢咁好,所以都會揀返紫標。因為講緊靚少少cutting嘅made in Japan闊褲,譬如graphpaper,都差唔多貴成個Double
褲還可以
唔喺專門店買仲有機2萬留下

但其他褸個d太貴
一條貴一倍嘅MIJ靚褲,夠頂你兩條洗幾嘢就殘嘅MIC褲啦。。。。。

MIC 褲 $800都俾多佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞