你班快線撚幾時死全家

105 回覆
58 Like 4 Dislike
成日阻撚住曬
係運動場跑開左手邊
等你炒埋佢咪死囉
我行路都靠左
呢排留意到公路好多
開住40/50 km行快線
唔知做乜撚嘢
鬥氣囉
呢排好撚多濕鳩byd 同p牌tesla牙能住條快線,閃鳩佢仲手指指
快線撚有一半以上都係中港牌
呢班冚家玲,真係要開高燈閃撚爆佢,再undertake冚佢一巴先得
最好嘅方法係係佢面前做返快線撚
等條撚屌感受下俾人阻鳩住有乜感覺

最緊要係唔犯法,1823你都無用
40/50km行快線真係痴線 喺英國時速限制70miles即係112km 但快線行70miles一樣比車推 佢哋平均係行80miles(128km)
左線先係真正嘅快線
佢快線行50想睇下你點阻到佢

行40幾自己都燥埋
吐露港好多,揸90行快線,朝早有一半擠塞原因係咁黎
試過(冇落brake,淨係收油),之後我俾油走,佢諗住追,佢過幾秒見追唔到就放棄,之後繼續做快線L
獅子山公路日常
真係,歐洲佬呢方面真係屌打全世界,佢哋大部分人連中線都唔會長行,尤其德國嗰班,上到300都係行慢線

例子:

https://www.instagram.com/reel/C_3Fde3oP1k/

你見我真係冇吹水,只要唔係爬頭,行緊300都係行右線所以人哋就算冇限速,但係意外率仍然係全世界最低咁濟
有一批係中港車牌嗰堆大陸狗司機(喺大陸揸車好似無話快慢線,得小車道同大車道)

有一批係貨van 狗,成班撚樣一路㩒電話一路行,行到車速得50-60,又唔撚死返埋中線!

仲有一班係死老嘢,個個70-80遊車河咁款

同埋嗰班師奶,女人揸車真係….

有時俾呢班撚樣搞到慢線跟巴士行仲快過快線!
速度都唔係最大問題,英國啲人快線扒完頭會即刻入返中線,香港嗰堆好鍾意瀨喺快線唔走,永遠唔識要靠左駛
放工時間都多啦 行最左行100 個感覺好似自己飛緊車咁一尻野過哂右邊三條線幾十架車行快線行咁撚慢真係cls
原來貼住pat pat就係你
遇到個癲嘅咪自己開油走
直接撞落去,佢就會驚
北大嶼d澳門撚都係好中意龜速快線
慢線=快線
中線=中線
快線=慢線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞