陶傑:黃絲最愛嘅通識科 終於來到末日

46 回覆
43 Like 19 Dislike
你一個人沉迷連登用成間報紙做臭蟲論不過我會尊重你執著自閉既藉口,唔會話你個邏輯係垃圾,我地一齊慢慢走出仇恨既輪迴啦
咁點先
你話我日日出post係執著自閉
咁即係你係咪鬧埋啲仇中黃媒
臭乜春野蟲

不過得黃絲先有仇恨
止暴制亂之後
我地真香港人一早放下咗
篇野2013 年 當時仲未有黃絲。。
夾硬安個title 落去
你放得低會出咁多po?如果唔係我都唔會叫你聖戰鬼國啦份份報紙都可以出好多篇唔同既文章,不過你自閉filter淨係見到仇中嗰啲文,咪更加證明你執著自閉囉
鬼國你唔使起晒鋼既,我係你朋友唔係敵人,我會幫你放下屠刀
你放得低會係咁狙擊唔同人,包括上面條友?如果唔係我都唔會叫你白卡白三啦我都可以出好多篇唔同既文章,不過你自閉filter淨係見到黃絲耶撚嗰啲文,咪更加證明你執著自閉囉

黃絲邏輯又上一層樓
你可以出唔同既文,不過你就係冇呀嘛,自閉鬼國如果唔係我都唔會搵到你既聖戰戰績啦
上面條友我鞭下佢屍就咁憎我,都唔知佢做乜
都冇狙擊佢
蘋果可以出唔同既文,不過蘋果就係冇呀嘛,自閉肥佬黎如果唔係大公文匯都唔會搵到肥佬黎既聖戰戰績啦

不過你自閉filter淨係見到黃絲耶撚嗰啲文,咪更加證明你執著自閉囉

黃絲邏輯又上一層樓
鬼國可以出唔同既文,不過你就係冇呀嘛,唔敢認自閉鬼國如果唔係我都唔會搵到你既聖戰戰績啦

不過你自閉聖戰淨係出黃絲耶撚嗰啲文,咪更加證明你執著自閉囉

我指出完你啲聖戰戰績之後見你有過出唔同既文,幫到你放低仇恨,我好開心你聽到我既勸導
講到你嘅出現令到我出其他文
你都癲得幾勻循 以為自己邊撚個救世主
自閉都仲有藥食 自戀型人格障礙無得醫
我會繼續幫你㗎
我都會繼續幫香港人認清黃絲黑暴貪錢真面目
同埋耶教殘暴本質
雖然見到你堅持聖戰好悲哀,不過我唔會放棄你㗎
成班黑暴cap水放馬會 和理非離棄黑暴移民走
見你仲堅持做黃絲咁悲哀
我都唔會放棄繼續爆黃絲衰野架
所有中文科
都應該改為選修科
聖戰令你墮落到咩地步我都會幫你架
唔係cut 通識就唔承認dse
而係佢將通識變公社科
人地啲學校要專登剔走公社去計
我睇唔日日出無聊追擊post既又幾唔自閉囉仲幾戇鳩tim
真臭蟲 啦呢啲
話我走嚟追擊佢
屌佢何嘗唔係追擊人
佢試考通識肥佬左
呢啲真係典型癌上腦
拋棄曬所有思考
香港就係太多呢啲黃絲喪屍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞