特朗普兜售的《天祐美國聖經》《美國憲法》是中國製造

14 回覆
5 Like 1 Dislike
咪同中國香港塔熱班&塔郁班一樣
係淘寶搵批發商
小妹認為特朗普應該自己用手抄先至有誠意
壓搾我地中國人
24小時內結束俄羅斯烏克蘭戰爭
當年班左鳩唔係日日笑Donald Trump制裁支共冇用、唔識自由經濟、又話搬世界工廠做唔到乜乜乜㗎咩?
我係加拿大讀書 就算Donald Trump落咗台 班教授都周不時拎呢個論點嚟笑Donald Trump㗎喎
而家連Donald Trump都要made in China 唔係正正認證咗你班左鳩啱咩?
乜而家又唔啱 要made in US先啱喇?
所以話呢 左鳩冇人格冇立場 諗到嗰句就講嗰句 為駁而駁根本冇經大腦
發現新大陸
連登仔: 睇唔到睇唔到
樓主同班傻閪愛賀力頭腦簡單
民主黨做咩都岩, 侵做同樣既野就點都唔岩
總之民主黨會幫佢地反中架啦
上面都已經有一隻

美國大選 賀錦麗首次就解放軍入侵台灣表態:「不回答假設性問題」
https://lih.kg/3799860

忽賀力: 假設性唔答 正常丫

Donald Trump: 24小時內結束俄羅斯烏克蘭戰爭
忽賀力: 哈哈哈哈哈哈

呢班人真係智障
特朗普倡新美國工業主義 搶中德韓飯碗 允任命製造業大使招攬外企設廠

https://news.mingpao.com/pns/%E5%9C%8B%E9%9A%9B/article/20240926/s00014/1727287285643
原來中國輸出民主自由係真(印刷品)
玩個人崇拜同習總有咩唔同
無可否認賀雞都係垃圾黎
兩舊屎揀舊冇咁臭嘅
本質上未又係屎
Made in China, Designed in California
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞