男人去到 33歲 仲要倚靠潮流打扮,其實真係好失敗。

26 回覆
5 Like 43 Dislike
你話後生細仔追隨潮流,明白。

但當你去到33歲打後,其實真係唔能夠再倚賴 潮流衣着 去突顯自己。

反而喺要靠事業年紀所散發出嚟嘅 穩重同成熟 嘅氣質去提升自己。

咁先係一個成年需要做嘅嘢
樓主32.9歲
人係睇外貌

你唔keep你問題
男人去到33歲仲要自稱乜少物少,其實真係好失敗。
男人並不是靠個樣
我同事今年58,仲成日上網睇新出嘅Human made,一出就買
著潮衫唔係問題
如果係啱年紀咪無問題囉
無人叫你三四十都走去著Human made卡通tee㗎
落吓wtaps off white supreme 呢啲咪型囉
keep coping
男人33歲仲要係連登留言 其實好失敗
樓主:陳冠希好失敗
成日比人吹奏嘅mark zuckerberg都係著 brunello cucinelli 啦 呢個世界根本就係人靠衣裝 講得出唔睇外表係因為你從來都無擁有過
elon musk一樣係植髮 打減肥針唔好下下都拎李嘉誠戴citizen嚟打飛機 人地屋企一箱陀飛輪無比你睇咋
咁樣嘅心態,攞唔到第四屆世界冠軍架喎
真,人靠衣裝佛靠金裝

同埋我覺得咩打扮咩style唔應該受年齡限制
carry到就得啦
其實李嘉誠邊忽白手興家

我覺得男人到左三十歲仲要依賴著衫保暖其實好可憐
利申前晚東張西望個跑步阿叔係小妹偶像
老mk
以連登仔水平,應該覺得burnello係baleno
咩年紀都係睇身家
條友第一桶金就直出McLaren F1,一早就玩Richard Mille啦
30幾歲人都仲要介意人哋目光真係好失敗
wtaps呢一兩年成日出行貨西山徹依家麻麻地
軍事 工裝都過過哋氣
佢都係吊吓命姐
講潮wtaps一早過曬氣supreme 都敗走左好幾年盤都賣埋,d crossover 全部outlet見,off white 個黑鬼走左都無曬noise
你鍾意嘅,每日菊花牌底衫踢拖揸獨角獸冇問題嘅架喎

只係你嘅品味出問題,人哋講都費事,反正又唔係佢柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞