有冇人覺得男人三四十歲仲係潮童打扮好柒

277 回覆
271 Like 471 Dislike
依啲身型普通不得了, 247都大撚把
睇你想要著咩style
歐美主流係玩clean fit
就算身材比例唔好都可以用唔同cutting嘅衫去搭救
唔會著到全身都係咩潮牌/大logo咁

想玩呢種style係ig睇就可以
上窄/boxy 下闊 要有腰線
@uniformdisplay
@attiresaint
@whatyouwearing

如果你想玩cityboy
我會建議你直接睇長谷川昭雄影嘅look
Popeye/ Fudge/ 2nd 呢啲睇多啲浸吓個sense
好過上YouTube睇你講嗰堆人
重點係玩oversize cutting同layering
而唔係追捧咩日潮牌子 大大個logo tee/item

利申哥布林
自拍豪?
其實唔同身型 係適合唔同著法
著衫係講求比例
幾高 幾肥
I O H V A身型都已經要唔同著法
無所謂邊套先係正常 人人唔同
當然係有分 on trend唔on trend
但oversized只要搭配得妥當 加唔同小物都可以著得好成熟
以前得幾款電視電台雜誌, 好易就洗倒D人進貢買潮牌
而家D人自己上網睇自己野, 少左人ON99買貴一貴潮野啦
得返班7080後阿叔又細比人洗腦開繼續買

美帝精密科技玩倒AI既GPU賣一萬幾千, 你D濕9布縫埋又賣一萬幾千
最好笑佢新果集標奇立異 t恤打呔話自己係斯文敗類

聽到爭啲噴飯
推薦你全部唔撚睇
點解要睇人着衫
on99
其實依d未又係潮童goopi果堆公廁look

做咩要互相傷害

講樣覺得仲民靚仔過自拍豪啦

唔明點解有人針對仲民
我係冇掛啊 男人老狗掛乜9粉紅色bear

咪又係想嘩眾取寵 搏收視

咪撚扮咩真心鍾意啦mk仔
經典港風
日本都封建
樓主負皮你
雖然印尼仔著衫無好特別 但佢對香港板界貢獻好多
城市男孩
情報猿係睇佢去邊到買
唔係睇佢點襯

不過我都無錢睇咁多牌子都廢up
次次都係freakstore搞掂
口頭禪:咁就即刻靚仔晒喇
感謝ching幫我補充呢個資訊係好重要
但都只係淨低respect
有啲似去博物館
:嘩你睇下 以前呢 古時啲人呀
學到生火喎 幾撚勁呀
:係喎 respect
聽唔明?

連仔既批評永遠同d衫褲冇關係
U記著緊加大,個背脊位都仲係扯住扯住點算?
你對眼柒就睇咩都柒架啦,照吓鏡先啦傻鳩。
大家係連登睇完笑吓好啦 千祈唔好將啲思想帶出現實乜鬼野戴rolex就係窮撚無錢 自己生活圈子淨係見到飛髮佬戴撈就以為得飛髮佬戴
近排番返睇頭D動畫, 入面D衣著,髮形同依家班後生所謂潮流好似, 真係一個loop黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞