IZ*ONE曹柔理以外討論區(155) 仁美1006生日粗卡!|期盼超越2024 5人合照嘅大合照

155 回覆
4 Like 1 Dislike
生日粗卡

妃覆奈子

另外用奈Story多謝埋櫻
Hii生日粗卡
唔該曬22巴開新po
上個po推得太快
冇為意就爆
下po靠你

因為意想不到嘅 5人大合照
加鴨真challenge
推很快

HAPPY BIRTHDAY
祝出道成功
https://x.com/HANAWON__/status/1842744546956091656
白種元個節目開始了
廚師妃

周周

得佢露腿

標誌長腿
http://m.cine21.com/news/view/?mag_id=106017

「一個對夢想充滿熱誠,目標明確嘅人,雖然喺妹妹面前可能口齒伶俐,但佢係一個誠實直接嘅人。」演員Minju 分析嘅 <聽說> 入面嘅秋天(角色名)好似一條直線噉。
努力做女團 IZ * ONE 成員嘅時間,對Minju嚟講係不可或缺嘅經歷。
偶像活動對Minju成為"秋天"嘅過程有好大幫助。
要喺短時間內完美學習編舞嘅過程,令我可以快速掌握手語,而上台嘅時間,喺幾秒內留下影響,令到面部表情有明顯嘅變化。
不過,單單係噉樣並唔足以解釋演員minju嘅創作過程。佢形容學習手語嘅過程係「一個接受聽障人士文化嘅時候」。

「我喺一間手語教育中心上咗堂,用手語消化晒我所有嘅台詞。喺呢個過程中,我嘗試用手語表達大部分日常對話,一開始我會一邊講一邊做手語動作,然後,隨住時間過去,我逐漸減少咗我對口語嘅使用清楚用手語表達呢個方面。
手語唔係Minju為咗<聽說> 唯一要學嘅嘢。「我為咗成為秋天而學游水。我好驚,因為我唔熟悉水。我日以繼夜去泳池,以某種方式克服我嘅恐懼。喺做呢個項目嘅時候,我接觸到從來都冇存在過嘅嘢。」喺我之前嘅生活入面。
間接經歷過聽障人士嘅生活之後,我對社會嘅睇法就擴大咗,學咗游水之後,旅行享受嘅嘢改變咗。宜家我嘅世界擴大咗。
係<聽說>送畀我嘅禮物。」

當被問到下次想體驗咩角色,Minju逼真描繪咗姊妹之間嘅起伏同衝突,「有我想做,但有一樣嘢係肯定嘅:我想喺我呢個年紀做我可以做到嘅嘢。 想一點一滴噉展示我現在可以理解同表達嘅情緒。」好小心咁打好基礎,唔趕時間

IZ*ONE曹柔理以外討論區(153) 我們的忙內一晚長大~0831 0901員瑛兪真生日粗卡!
https://lih.kg/CLQQcaX
#611 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
4位隊長
尋晚綜藝妃表現幾好
今日日本好多報導
不過跑果個項目可能人太多 果段嘅鏡頭稍為少左d
禾睇Live睇到瞓咗幾次
廠入面節目環節好d
係少悶不過睇明星啫
有白石同妃一齊出席
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞