崩壞:星穹鐵道 (40) 又到漫長嘅長草期

608 回覆
3 Like 9 Dislike
好似話重陽先出(新角,無寫包單係五星停雲),比多少少時間佢呢
希望係五星
單角色仲好
減慢角色膨脹
係唔係玩梗先改成重陽先出立繪
長草期時間更長,除非佢加多啲故事內容同埋活動,仲要唔好42日一個版本,如果唔係會加多左個棄game 潮,因為手遊就係要keep住有新鮮感有話題先引到人課金 同埋佢要諗嘅唔係一兩日拎第一嘅課金,係要諗長期點留係頭10課金位置
人地原神仲早就開始單UP
唔明點解咁鍾意雙UP 兩隻都想抽就焗住要課
又係拎番原神做例子
人地2.2已經開始兩個池都係復刻
2.0兩隻新角 2.1 兩隻新角
2.2兩隻舊角 2.3兩舊一新
2.4一新三舊 2.5一新兩舊
2.6一新兩舊 2.7一新兩舊
2.8三隻舊角
所以原神咪可以控制到膨脹率
妖 原來1.4開始都已經試過雙復刻
崩鐵用一年幾時間行完原神4年嘅路,但依家原神去左條死路咁你係咪想崩鐵都去埋
有咩game可以長期係頭10
btw你自己都唔強娶啦 叫人課自己鬆
鐵遠遠未去到原嘅高度喎
人地以前齋復刻都可以超抖
其實鐵依家都謝謝地 自從流螢之後
識大把人因為2.3強推流螢ML出坑
但基本上冇乜見過有人係因為流螢呢段劇情入坑
課長唔課金,邊個俾遊戲我玩
終於坐完牢

順便求好友
亞服
水龍王強度崩壞+少女性角色先搞到去死路
如果崩鐵再繼續咁應該都係死路
所以咪要拖慢黎出啲角
不停出只會膨脹得越快死得仲快
邊個講出得快就會膨脹膨唔膨脹係佢自己控制
冇玩原 淨係覺得果期男角人設騎騎尼尼
死極都係數緊錢
數少左錢得唔得架,係啲有錢人佬眼中,賺少左等於蝕錢
新角唔勁過舊角就冇人抽 膨脹係必然
出得越快膨脹得越快
2命飲月表示仲係T0
太少男性就真
打機梗係睇女角架啦如果佢出嘅男角唔勁唔會主動抽佢,呢個係2.4之前嘅我依家係睇緣份抽
原神唔係少男角色,係佢好鍾意連續幾個版本出全男班或者全女班,想焗啲xp黨課金但係實際上搞到xp黨無晒癮
例如草神之後開始到水神呢一年既新限五全部都係男人,俾男玩家嘈隻game太少女人
又例如萬葉之後連續四個限五女角又俾女玩家嘈隻game太少男人,之後隻一斗佢哋又唔鍾意
好似星鐵梅花間竹咁出咪少啲人詐型囉

特別係好多人唔係嫌男/女角太少,而係嫌啱佢地xp既t0角色少甘雨胡桃雷神夜蘭呢啲唔見佢地嘈咩數值膨脹,見龍王係男角就典床典席咁
喺bilibili睇過某啲自稱強度黨既人上年出片懶正義咁鬧水龍摧毀隻game,今年就鬼拍後尾枕話水龍係女既話就無問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞