[年度盛事] 蘋果類產品炒賣區 (12)SH

354 回覆
0 Like 3 Dislike
1)
其他地方買, 有問題都係返去APPLE 換

2)
APPLE Pick Up (APU) 門市即日店內取貨買, 有問題又係即場APPLE換

3)
Apple Online Store (AOS) 買送貨, 有問題又係返去 Apple 換

3 者的分別只係在於用家攞番去Apple的路程及車費
最多可以用幾多張?
同埋係咪加唔到錢包既gc唔可以實體店用?
岩岩睇佢飛左十幾個鐘終於落左機。

運送中

快件到達 【香港青衣中轉場】(經轉)
落地

快件到達【香港】,準備發往【香港赤臘角航空站點】
起飛

快件在【上海飛往香港航班上】已起飛
黑1TB 第一日下晝都只係13600
無理解錯嘅話如果唔係功能性嘅問題,例如機身有花崩,APU係可以開過盒新,但其他地方只可以維修(花崩應該當人為無得整?)
APU攞機,返到屋企先發覺有問題嘅話,處理方式同上網買一樣
如果你之後想玩AI,256穩陣啲
我之前攞機嗰時問過,佢話即場開機見到花咗,做法同網上買嘅一樣,冇得即場換新機
APU 呢個問題 間間staff 答既都唔同
我之前吵到應該分店最大既出來換比我
但AOS 開機有花 好似email 定打電話換貨
我試過幾次上網買
部機都係有問題
我成日覺得係d 送貨狗特登掟部機
512大沙
Apple 啲嘢個個staff做法唔同都唔係第一日嘅事
我早排問過佢仲話冇理由叫你啱啱拎機就過去隔離Genius Bar
係咪信用卡迎新嘅gc?

我見入到wallet既gc qr code出面都只係一條url
自製唔難
最後AOS 用GC買 256 想問下係咪出貨先收到email
HKBN 網店 Shoppy - iPhone 16 Pro Max (大機) 全線原價減400~500
https://shoppy.hkbn.net/products/iphone-16-pro-max-nc
***如客戶領取的Apple產品是iPhone,香港寬頻職員會即時啟動有關產品 ***
自用福音
佢出貨會有通知
講法唔同的確係真,睇你好唔好運
依家先達回收價係點?
我都想知
原封1tb 唔記得好似13750

256 黑金10100
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞