仲有無人睇地板油?

265 回覆
78 Like 116 Dislike
特別主題個啲都ok,但個啲都係嘉賓present 多過佢自己講

一去返佢自己介紹啲車,就悶到爆
平鋪直敘咁講啲spec 長高闊幾多mm
性能內籠尾箱空間個啲直程條條片都一樣咁滯,比人感覺冇乜做research就拍咁

次次講尾箱就會話唔夠大就會講好彩可以反櫈,不過可惜既係反低左都唔係平整,有高低差

講後座空間佢咁既身型實闊落架

660cc都會話起步好爽 加速好平順既 冇乜頓挫感

Flatout同其他車評channel起碼都會講啲針對個款車既歷史呀 造車理念等等啦
今日:架車好raw好正💦💦
聽日:X個我賣咗架車嘅原因
落地獄
見到個肥仔就唔開胃
中二病既肥仔
好認同

技術型知識型唔使聽佢啦,睇龍sir都夠

地板係要d 娛樂向,之前瘦to畀到娛樂部份,而家真係要長期加埋Carly先夠做
太hardcore....
我完全無睇
其實隔離台gin姐都係咁走咗去
但隔離台夠多人,頂得住

肥to要努力搵人幫吓手
中氣佬世一,真係玩開車唔係鳩up d spec 淨讚 ,有底氣不過容易得罪代理
肥仔垃撚圾,睇既都弱智
肥to 幾多歲
俾我係瘦滔都肯定係簡揸飛機喇
香港車YouTuber太多
要突圍有啲難
佢本身自己都要拍住肥滔先做得住
唯一有集見佢講飛機大炮就有自信好多
我諗佢真係好鐘意飛機
拍車男先係香港第一車channel
永遠唔prep槁
次次講嘢甩甩卡卡
節奏慢到爆
肥仔唔會同人夾啦
真係
似埋去啲垃圾到
yt大哥話齋,唔係拍俾你睇㗎,唔好睇
唔使你識欣賞

利申
我覺得幾好睇
其實呢兩條友根本唔識車,你睇多幾條片,你會發現佢哋連一部車基本原理,唔係講wikipedia揾到嘅嘢,譬如spark plug,coil,thermostat呢啲basic hands on嘢都係無概念。要睇車評,大把啦,洗鬼睇呢啲揸Yaris當揸mustang 5.0嘅垃圾咩
xrx 係人設 同娛樂啦
鍾意就鍾意
講飲講食都照睇

好似駕倆咁
反而我好鐘意睇呢d舊車
叫得個channel做flat out, 佢哋嘅定位係咩?淨係講spec同呀媽係女人嘅嘢?係咪應該講多啲操控,技術上嘅嘢。例如bmw m3 vs Alfa Romeo giulia quad; charger vs challenger。呢條肥野脂肪物體,無料扮四條,冇咗蘋果光環咪越嚟越少人睇,畢竟要睇人車評都唔洗睇團脂肪啦
鬼馬在佢身型
Gin依家應該長期住香港
觀眾唔只係想睇車
係想睇兩個兄弟鳩下鳩下互串玩下野
補償自己無靚車揸同無兄弟既遺憾
求其一個都好過米線男啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞