發覺自己老公好廢,人哋老公好太多

241 回覆
35 Like 1183 Dislike
廢撚到
個個都想做少奶奶
直接請賓仔已經解決咗個問題
呢種女人孤獨一世就最適合佢
呢d想做廢人既人
都唔慌好女人得去邊
臭雞
如果條女成個河北彩花咁 晚晚服務周到
我都會肯咁做嘅做家務請個工人都唔難
曲直難分
好撚嘔心wor 男人真係唔洗對條女太好
基本尊重 大家生活自理就好
又煲糖水又剪腳甲咩料
成人台班連登仔好興話自己個女伴靚女巨乳f cup
床技一流
靚過晒明星
不過連登仔都係咁要求
要女伴處女 g cup,20歲以下

自住,技巧好好,做晒家務照顧男方家人唔嫌連登仔條件差,但又任連登仔周圍食女
我都識呢個女仔嘅男朋友
我問佢點解咁好,佢話:

1. 每次女朋友見佢硬咗/晨勃都會鑽入枱底/被竇入面幫佢 XX,一個月一次都要俾人 break 吓㗎嘛
2. 每晚放工返嚟女朋友都幫佢洗腳,洗完腳佢就幫返女朋友剪腳甲
3. 女朋友上次幫佢帶晒全家去旅行,今次幫佢 plan 吓小兒科啦

4. 女朋友阿媽同女朋友一齊搬埋入嚟佢爸爸屋企,咁一齊住晒雙方家長,佢地唔怕逼咪得囉!
5. 女朋友每朝每晚都搓棍仔,幫人搓肚肚好基本啫!
6. 女朋友自己出錢幫屋企請工人,你點好意思仲叫佢做家務啊?

7. 次次睇電視女朋友都係跪喺我大脾中間望住我,電視交俾我得啦
8. 做佢 FULL TIME 男朋友每個月佢都俾錢我,緊係要俾返佢啦,男人我靠自己自力更生得㗎啦
好撚癲threads
佢都on撚尻
我就發覺到人地老婆原來係弱能人士,零自理能力
如果呢單係真嘅話
個男人肯定係條廢柴

男人焦點係喺自己能力上
唔係去用哂自己d時間精力去縱容一條港女
真係對女人好唔係剪腳甲搓肚肚咁撚表面
咁有心機做咁多野嘅男人係因為想大眾讚佢係100分好男人
佢咁大個人只可以刷呢種成就
因為佢冇其他長處
太多時間去做暖男

上繳得全份糧又冇出古惑嘅男人
應該連正常嘅尊嚴都冇埋
待價而沽
唔係一個半個,只要佢閨蜜識到個優秀d嘅,一比較你就會好大危機
男人之恥
幻想太多,港女夜晚你摸佢都叫你縮手唔好阻住瞓覺
唔使分房瞓已經益咗你
咁老婆湊仔都好辛苦既
同埋佢煮野都偏難食,咁我煮有把握d 呀嘛
但佢又好鐘意做家務,我從旁協作下only
真係條不歸路
掉返轉果個女人又為個男人付出咗啲咩?
有俾你屌架
嗱,又唔得咁單向既,係過程中個女人都有爽到㗎嗎,同埋可能咁樣係滿足緊個女人需要
人地又要捱m痛
第時又幫你生仔
辛苦死人啦
慢慢 ff 啦, 臭雞
勁似大陸相睇嗰啲片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞