[愛蛇肉便器] 拜仁慕尼黑球迷討論區 壹佰伍拾參

123 回覆
6 Like 1 Dislike
咁對面擺鐵筒係要靠佢扭入去啦
又傳唔到入去
傾係勁,但係拜狗都係缺個傳統9號做支點,今場喺對面禁區內無下高波係贏,要諗下嗰1億應該all in域斯定買個正忠9號
今場最大戰犯我覺得係前場
後防其實都救咗幾下關鍵波
至於公司佬大家都知咩事而且都預咗會有呢啲情況
希望佢盡快調整好同埋正視下中場用人嘅問題
嚟緊法蘭克福肯定又係玩中場絞殺
邊度仲有9號傾已經係最好選擇
我覺得買wirtz 不如買個勁翼
細梅佔中 olise 又佔中
買埋wirtz 砌佔中三子咩
中場要有硬度先得
6+45 係控制力強
但人地唔係正常踢波你根本無辦法
成場波比對面打斷咗幾多次
你踢傳控但你一唔夠流暢就做唔到波
咁個個都知要點打你啦
傾下下墮太後返唔切去,對強隊你無支點好大鑊
買到sesko/gyokeres就好
強強對碰係咁㗎啦
夏撚大戰咪又係隱形
出嚟幫手做波點都好過咩都唔做

我反而覺得傾墮後之後
走入去空位嘅人比較重要
雞髀就剩係得射波 (成日唔入)
高文要靠邊
腥狗要抽卡
tel 基本功唔夠
我覺得係差一隻勁翼
點講都好,一日中場仲係依堆人踢,一日都唔會破到大巴,甘啲過頭波一面對大巴唔會放到入去,佢冇突破能力,做短又麻麻,諗吓以前2r仲係到嘅時候,我哋破到大巴,嗰時我哋啲中場仲做到少範圍短傳破大巴,依家我哋成隊波好似唔識短傳咁,留意下通常俾對面迫一迫就會自己失控球,我哋短傳啲力水成日出現問題,我諗拉唔拉邊係其次,最重要識現位同埋精準嘅短傳配合。今場波我淨係見到中場完全唔夠人做配合,嗰個走晒去同對面貼住晒,剩返嗰啲就走晒去拉闊條邊,搓唔入只會得兩招,一係不斷兩邊出波,一係就得一兩個球員係中間死扭睇吓入唔入到去,
。如果搓唔入咪同佢哋一樣拍大巴踢防守,佢要攻就自然壓上嚟,就會多空位俾我哋反擊,我唔明點解一定要控球,鬥打防反鬥快咪得,不過打反守要換電話佬,傾會拖慢晒。另外,pal大戰一定要正選,佢一喺場上面幫我哋拎番唔少機會,唔通靠兩個瘦蜢蜢嘅同對面幾個坦克中場撞。
呢個賽制唔駛打同一隊兩次
但係要爭頭8 下場唔贏都煩
上場我已經講king 回塘回得好勁
已經唔係呢幾場
坦白講係上年下半季開始……

佢太多傷患
好影響佢狀態
唔知ccc尼到時個態點
垃圾黑氣石又失蹤,零射
Kompany on what he learned from Leverkusen and Aston Villa after the streak of wins earlier in the season: "Leverkusen and Villa are two teams that I rate extremely highly. We conceded very few chances against them. What we usually do so well, which is scoring goals, for some reason or the other - it's been on the bar, on the post, a near miss. With the team we have, I'd never see this as a trend. It's just what happened to us this week. If we focus on our work, we'll still win a lot of games"

終於唔使J佢歐聯幾多場不敗
好耐冇睇德甲,palinha咁貴簽返黎,點解唔用
應該係利華個場諗住對面都係龜,就唔上真pal,但冇諗過對面中場踢開英超太硬淨頂撚死哂
其實我覺得輸1球又製造到機會就收貨
用得甘賓尼呢啲後生教頭實有幾場要交學費

同埋甘蛇已經係費歷克之後最好嘅選擇
不過覺得King踢得唔好未必係佢退化 而係企位同排陣問題 始終打陣地而轉向唔夠快就好難搞
同埋覺得哥利斯卡值得俾多次機會
起碼成隊波唔似杜狗個陣自己打天才波
意識都唔同晒

暫時唔反先
放低個包袱都好嘅
所有嘢重新嚟過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞