班恥笑由治及興嘅人宜家係咪hang 晒機??

231 回覆
64 Like 438 Dislike
同期筆錢分批月供買返QQQM同SPLG,你自己計下數先衝出嚟柒

唔轉美股目前仲係豬足八千點呀
股市跌既日子以年計,只係升幾日,就出黎打晒飛機

明明仲成街吉舖,物流金融旅遊仲係一片死水,就出黎洗太平地

真係好7
政府都吹風話:執10開16,結果
點撚,高位賣樓,宜家香港樓市仲一片低迷,輸係邊
有幾多人真係做到月供坐定定唔賣呀
依家兩個星期就四千點啦
樓主hang 晒機
咁移民撚仲咁熱衷睇香港d news上香港論壇
講真我又唔會痴到專登搵英國加拿大當地論壇上

根本你地口講一套但身體最誠實
建議你唔好咁搶口
轉頭好快俾人鞭
就好似果一大班係歐美既中国權貴家屬咁?
QQQM、SPLG不斷破頂點坐唔定?

有波幅、冇升幅先至會坐唔定啫,有幾多人真係捉到低位入,高位走?你當個個股神?

唔轉美股目前仲係豬足八千點呀好難明?
樓主應該縮番入老母閪到,呢張圖出咗之後消失咗
(香港活動Post)美斯之後 香港唔會再有巨星黎 2
https://lih.kg/3787239

個事實咪就係你拎黎做例子既coldplay都黎香港
(香港活動Post)美斯之後 香港唔會再有巨星黎 2
https://lih.kg/3787239

係人係狗 大把人都知coldplay黎香港喎
唔好再做鴕鳥塞個頭落地下,入返個POST回應下啦離鄉SIR
2021年第二季 入場朋友表示: 仍然等待心理上的平本線
佢等緊人洗走張圖就會出返黎
肯定係啦屌你老母死傻閪

又唔敢屌鳩始作俑者,就搵移民撚出氣

死垃圾
香港唔好點回流
由治及興幾時加返薪俸稅減免
屌你啦點解要聽你支笛
認真答: 大把人月供坐定定,本身收入愈高account愈大愈定

我反而見到好多個倉得十皮八皮間中扑中一注賺30%當自己股神,玩幾年就算唔輸突俾盡叻極都係拉均 呢啲唔洗拗架喎,有統計架,time in market不嬲嬴到開巷
輸1000蚊同輸10000蚊邊有分別咪又係輸
唔通轉到過去輸1000蚊當贏咩
有咩好hang 請問
我港股26000轉去美股賺返有凸,點樣唔贏?
cookies散撚晒,theresa d新聞都會拎去問stephy啦,又唔見會拎去問阿嬌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞