約翰遜回憶錄《Unleashed》違規爆料:已故英女王患骨癌

27 回覆
21 Like 3 Dislike
英國前首相約翰遜(Boris Johnson)10月10日正式出版回憶錄《Unleashed》,部份內容正在英媒上連載。約翰遜在回憶錄中爆料稱,已故女王伊利沙伯二世(Elizabeth II)生前承受骨癌折磨。

這是首次有前政府高級官員談到女王死因,惟此舉違反王室規定。根據《每日郵報》10月公布的回憶錄內容,約翰遜表示,自己大概在伊利沙伯二世逝世前約1年得知女王患上某種骨癌,她的醫生擔心其病情可能隨時急速惡化。

約翰遜2022年9月6日下台,2天後、同月8日,英女王在蘇格蘭巴爾莫勒爾堡離世,享年96歲。
咁無品,咁樣爆人私隱
死因唔係因為卓慧思死亡之握咩?
真係死八公嚟
好似啲工人咁周圍唱maam 秘密
但連登最鍾意
Push
本書出之前咁多人審過
皇室果邊肯定墨許左可以爆啦
而家出左街做下戲扮嬲點都要
出書前官方有得審批先? 你估嗰度係大陸咩
你咁講啫哈利同條黑柴上電視節目爆皇室料都係受到默許,然後皇室依家仲做緊戲扮嬲?
苗撚又害死人
連登仔唔鐘意聽呢d
真係唔爆得既話boris條醒目仔點會為左出本書斷送自己係政界多年建立左既信譽
雖然年中得罪唔少人
編輯 校對 印刷 官方要知佢寫咩應該唔係難事
皇室有辦法知道佢寫乜同控唔控制到某啲內容出唔出到街完全係兩回事嚟,唔係嘅話Harry嗰本大作Spare就肯定唔會存在啦
Boris喺英國政界嘅信譽相當於中共對人權嘅尊重
針後....成個家族幾個中癌......
一早有人講左啦,傻鳩
皇室應該冇權控制, 但知道之後私下聯絡傾下有冇得改, 睇下人哋肯唔肯賣個面畀佢, 都好大機會會做
不過依啲juicy嘢先最搵錢、最引人買書睇, 班友意見接受出版照舊應該都係預料中事
咪是,梳撚好個頭先啦
有咩咁出奇

你人越老,生癌機率就越高架啦.....
又或者,之前已經有d生得好慢的癌,佢長命咪發到出來 ...
痴線,女皇患骨癌都唔講得? 又唔係生花柳
打咗針所以唔講得
唔好咁天真啦
歐美好興爆人私隱黎搵錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞