賀錦麗副手Walz聲稱六四屠城當日佢身在香港,但被美媒踢爆講大話

122 回覆
235 Like 7 Dislike
講得,你咪自己開個po講囉
定係你覺得po係度就可以合理化Walz講大話呢單野?
以前冇人識,冇人得閒fact check佢啫
我冇合理化Walz喎,只係問愛侵力點睇之嘛,做乜起晒鋼?

btw 兩個州都係GOP 州長,兩個州長都出嚟踢爆Trump,我知,佢哋大定係Deep State
我冇起晒鋼喎,只係叫你自己開po之嘛,做乜起晒鋼?
美國人睇唔到
佢就係要話你聽
你唔好理佢講乜
佢就算瞓係到選都贏
規則你定?
定你呢個post只可以唱好侵?
賀B必勝
呢個係事實
個答案堅無離頭
屌 呀叔我都記錯咗911電視做緊皆大歡喜啦
咩人都好
幫侵係監獄準備個位啦
美國林景楠
Up 乜9
條片最後佢答係中國係嚟亞洲學嘢可能第日選到學埋8964坦克碌豬
lm
Push
民主黨d後生票源全部係左派sjw ,有呢啲背景呃票係易啲,因為左派唔興fact check自然容易俾人呃,但民主黨本身都係狗哩賤種呃開人啦
冇開file因為班差佬推去animal control 我以前roommate就係ohio 嗰邊話而家central pond啲鴨鵝俾人收起哂
上次果兩個負責落場
係時候搵陳雲老師去美國拆六四邪壇
89年有電郵?
今次其實都有, 本身規則講明兩邊都唔做fact check, 點知JV就邊境問題發言完, 個女主持就FC JV, JV即刻反擊FC番個主持轉頭, 個女主持唔夠講就出絕招熄咪

仲有好多時JV岩岩火力全開要炮轟Walz果陣2個女主持就話we have a lot more topic to cover中斷咗佢發言

我覺得今次CBS都唔可以叫做中立, 只係比起上次叫做好少少咁解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞