指改制後仍提改革 料中央不滿港現狀

78 回覆
2 Like 80 Dislike
有一浸輿論就係吹緊上面好掂係你香港唔掂,係香港人問題
鬼叫自己揀看更做
直接改做人大政協模式
願意被招降嘅民主黨派就入去做政協做花瓶
最重要係:薪酬全面與中國嘅官員睇齊
爛船都有三斤釘
但係當連啲釘都生曬鏽時就…
真係好似
做得多就代表做得好嘅話田裏面啲牛一早發曬達啦
以前馬騮治港。

而家。 hahahahahaha.

選果d大部分dq晒,選到既都拉埋
太悲觀
依家係邊個唔信邊個呀
責任全在_方
其實從一開始都係咁
早過簽歷史文件之前
而臨時垃圾會係好明顯好直接嘅行動
咪撚再用父子關係做比喻
中央做得最錯唔係夾硬用宇安法消滅反對派搞到俾外國制裁
而係消滅左反對派後唔清算埋班贊成派

班贊成派搞左廿幾年都贏唔到反對派已經證明佢地係垃圾,仲要佢地既DNA 已經唔識反對
佢地已經覺得反對就係反中亂港,已經無左把關既能力,就好似垃圾袋咁,贊成左先發現錯漏百出搞到要收返,搞到社會大亂民怨四起,2019 暴動有部分都係佢地迫出黎
如果唔係佢地無能搞到要中央親自出手揹到外國勢力有籍口煽動就唔會暴動
咁點解唔改下中國先,經濟仲差過香港

香港現在的治理,我認為從很多迹象去看,北京不滿意,否則都不會經常講改革。
平衡時空嘅野
作佢係愛因斯坦再世又要話你知咩
如果831嗰條線係畫40% 都未必會搞到佔中
佢搞一半即係得一個候選人
張生,你篇嘢有煽動嫌疑wo,依家股市升到爸爸聲,邊有問題啫
本身香港個國際地位咁複雜, 你搵班廢柴黎管點會管得掂
從來都話你個中央政府唔好不斷插手香港嘅事務, 你最多暗啞底"指點"下, 其他野由得香港自己run 就得
咁簡單嘅道理都唔明, 係要做到咁柒, 香港收皮係正常㗎喎
癡撚線咁都負評
證明飯民同上面一樣玩改歷史仲要幾成功
之前好似上面咪有個醒目仔 準備緊讀清華
話要喺上海買樓
結果父母冇買到變租而家躺緊平
呢個真
垃圾袋都唔關國安事都唔明白有咩好嘈
仲有走塑都係
直接由深圳接管算啦
明報啱啱比餅強譴責
中央自己都搞唔掂自己嘅時候, 點解會覺得佢地知點樣搞好香港?
或者大大, 甚至成個中央本身都只係想坐穏個皇位, 都冇諗過要搞好個國家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞