車CAM│19歲網紅女鐵騎士車禍亡 電單車高速撞凌志 死前爬地掙扎

181 回覆
183 Like 8 Dislike
冇野了 自膠
613km/h果部26係咩黎?
46 用km/h換算都唔夠佢快
但搵架啡呤同架K car比話自己快啲,會唔會柒左小小
算啦都係冇野啦
你搵架唔出得街既黎比,好啦你贏啦
拖頭唔拖櫃,單拖都可以好撚快
人哋副偈嘅動力分配俾扭力嗰邊
配合唔同場境,唔好一碌鳩扑落去
再講講吓,就快似用匙羹食麵,用叉飲湯咁
隻腳應該仲喺隻鞋入面
我同意26係快過46
只係你個例子好柒
The legand is back, I shoot suckers like crack
and attack with my tire track, as big as pay back the red,
black and grey, seize the day,
hit the brakes just like a revolution,
here to say I break the lock,
bust my chops and never wait the cops to say stop
Kiss your girl before you fade like an illusion
I live a life in an evolution
真心想知 可以有幾快
石棺ProMax
tomahawk 計26定46
女人揸車 仲要26再超速
單車同電單車撚好多時候都高估咗自己個剎車
‘電單車正常係快過46
之前motor gp F1果啲用唔同車比過賽’
你自己話用F1同motogp比咋播
屌你柒咗就潛啦
邊個唔知Top speed加速度2碌快
但而家玩drag race咩比賽唔使計cornering?
你一係有語癌講野1999一係本身知識上錯咗
依家可以叫棺材pro max
弱智嘅人你阻佢送死
佢一樣搵到其他方式 花式送死
不如搵架巴士比
限速70
下 幾時有講鬥drag race?你思覺失調?
都on撚9
依d真係抵死
自己申請唔抵可憐
你講到46頭幾架出得街咁既
咁靠你舉例
我搞唔掂
公道啲講
條女都幾慘
好似唔係條女揸嘅

揸車個條仔淨係斷腳
死果個通常後座
上個月深水埗急灣波out
後座個男人瓜左 司機好似冇事
你擺定個龍門未
計世界記錄最快嗰個record係46
只計量產model最快嘅都係46
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞