團體趁國慶75周年向劏房戶送共7500部空氣淨化機

139 回覆
51 Like 75 Dislike
冇錢政府有綜援
你唔洗錢政府點俾綜援你
你最誠實
Tb貨扮自己野
咁樣又幾百萬啦
屌你,本身已經無位
仲要比多啲電費
嶺大設計空氣淨化機並送贈予超過1,000戶劏房住客
2022年12月

https://www.ln.edu.hk/cht/lingnan-touch/132/lu-develops-and-distributes-air-purifiers-to-over-1-000-subdivided-flats
水費唔平架
$10買唔買到
點解連燈仔咁睇唔起大學生研究嘅產品?
快啲講幾錢一部買番黎先啦
好想知間公司可以賺到幾錢囉
電費邊個出
點解唔係送7500間屋?
多撚謝喎
宜家唔知係咪呢款?

嶺南大學人道科技原創發明再次揚威國際!在4月17日至21日舉行的第49屆日內瓦國際發明展中,嶺大人道科技團隊研發的全新一代迷你省電環保空氣清新機PureAura勇奪金獎,更獲評審團主席David Taji高度讚賞為「人道科技設計的典範」。這是今年繼世界年度「設計界奧斯卡」iF設計獎後,PureAura再度榮獲國際發明大獎。

憑藉長期服務社區居民的經驗,嶺大創業行動團隊研發出全新一代的迷你省電環保空氣清新機PureAura。這款空氣清新機採用全新的設計及技術,更適合在分間樓宇單位內使用。其特有可掛牆設計和可折疊機身,可擺放在狹窄空間內的任何角落,方便用戶在住所和旅途中使用。

PureAura善用可循環再造的塑膠物料,其環保理念不僅響應香港政府最近落實的環保舉措,更體現嶺南大學對可持續發展目標的堅定承諾。

我仲以為係小米 再唔係美的左抄右抄外國設計果D

點知係呢D
我係劏房戶啊 屌

果腹都未夠
叫人開空氣清新
戇鳩
你話冇位擺就係啫 ,都已經唔使買樓啦,仲冇錢
有冇人搵下邊間承包7500部機又發達
住劏房有錢開冷氣環保撚呢 縮左入去自己老母閪到呀
轉過頭賣比收買佬
支那應該送月餅同焗爐啦
有位擺咩?
用嚟做咩?
當務之急?
電費你俾?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞