[突發] 以色列好似就快同伊朗宣戰

214 回覆
289 Like 15 Dislike
伊朗好似軍事都唔弱

美國佬都唔屌佢
兩個黨最大金主係猶太人 邊個做都係盲撐以色列
無啦啦扯左去邊到 無論deep state定Trump都係會撐以色列 只係Trump會以另一種方式去支持以色列
講真,嚟緊乜乜大戰,同會支爆一樣,聽到有啲厭
條友d政治知識弱到爆 非黑即白
當年 睇住 trump 係咁幫 以色列內塔 同 阿拉伯啲國家建交

但內塔個表情已經好遺憾同佢講 下屆總統唔係你

拜登想撐 但係佢票倉唔肯
佢票倉主要係由tik tok 共產主義年輕人組成
亦都係你見民主黨咁左嘅原因
咪就係呢堆民屎黨壓唔住個場
搞屎棍國家咪有機可乘

當時係2020年8月

屌你老母deep state
有乜可能
如果你單純講戰爭 Trump一定唔會支持以色列打仗侵在任四年一場戰爭都冇打過
無論邊一個上任 都一樣會支持以色列 只係執行既手段不同
美國唔會出兵 要慳錢
快啲全面戰爭啦,伊朗根本不堪一擊,一打就解體,啲國民其實勁親美
咩票倉肯唔肯 本身就一大堆死人票
你覺得佢地真係會care選民?佢地只會care金主想要咩
金主想國家傾左就傾左 金主想國家傾右就傾右
土耳其北約架喎
大美帝可以係波士頓倒茶葉玩到做地球揸Fit人
我以色列🇮🇱一樣得!
但組織入面既邊緣人喎
要殺都用空襲啦
佢唔多唔少都係想保住自己權力先周圍打
佢打左加沙咁耐,一直都話想救人質
但係人質就快都死得七七八八,有啲仲要係比以軍打死
佢如果而家打完加沙就收手但人質救唔到
我相信佢會係國內受到好大壓力
所以先打黎巴嫩,睇下有冇戰利品可以拎返去同國民交代
未打仗之前 國民已經反對緊佢 唔係呢場戰爭佢一早落左台
真係 WW3 先好開 Post 啦!
個個見呢 D 好悶
好似俄烏打咗三年,我哋咪又係要日日返工
關我哋撚事咩
所以我贊成 內塔趁機 殺灑以色列國內啲反對派
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞