普京下令秋季再徵兵13.3萬 , 明年國防預算大增近3成

89 回覆
10 Like 22 Dislike
家陣係你地臭閪蚑那個契大佬徵兵喎,你果3萬隻哎呀老竇仲唔去
咁烏克蘭早排先下調入伍歲數
你仲唔去?
男人死晒仲點番工扑嘢?

第時係咪一個男人四個老婆嘅年代來臨
俄妹好撚正,係東北比啲大肥佬日日屌
咁你啲哎呀老竇長官去未?
人地守護香港
你守邊度?
係喎,唔記得你啲長官哎呀老竇要守護香港狗乸個閪

前沙頭角分區指揮官陸振中涉非禮女下屬 女事主供稱兩度遭強行拉入殘廁摸胸逼口交
https://lih.kg/3761693
世界本來就應該係咁運作 邊有分黑白
原本經濟已經唔係勁既國家
咁消耗法其實有冇問題
咁你即係唔敢去啦
紹伊古一戰封神
大城市俄妹啲格唔得
普遍睇唔起東亞人
有錢包都唔夠 仲要畀佢揀返轉頭
咁你啲長官哎呀老竇又唔敢呀臭閪蚑那賤蛆
人地真係唔駛去喎
你啲手joke做緊咩呀
我就無本事上戰場,上戰場只係你益地臭閪蚑那,咪同你條臭閪蚑那賤蛆打認知戰

終於認自己淆底冇本事呀
但連當兵條件都唔fc
就想玩認知戰
我一路都無話自己有本事上戰場呀,係你果3萬隻哎呀老竇話有之嘛臭閪蚑那賤蛆
普京下令秋季再徵兵13.3萬 , 明年國防預算大增近3成
https://lih.kg/bMPfrnV
#47 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
你話人地只收有經驗
而家人地冇經驗都收
又可以做後勤
淆底都多多理由
同埋3萬幾時講過有支持邊一個國家呀
臭閪蚑那賤蛆講兩句啦

Priority is still given to combat veterans, former military personnel, and other people experienced in relevant fields such as firefighting, medical aid, and law enforcement. Additionally, applicants must be fluent in either English, Spanish, or the Ukrainian language.

https://en.wikipedia.org/wiki/International_Legion_(Ukraine)

你果3萬隻哎呀老竇呀報邊面都得啦臭閪蚑那賤蛆
即刻 唔好停
Priority
百度冇字典唔知Priority點解咩?
咁你果3萬隻哎呀老竇呢臭閪蚑那賤蛆

黃竹坑有無教乜叫law enforcement

仲有你地臭閪蚑那個蛾螺屍契大佬要求低好多喎
即係Priority點解呀百度之子
唔識解呀?
咁烏雞而家有咩要求呀
冇經驗都收喎
你啲哎呀老竇打晒飛機priority呢臭閪蚑那賤蛆
唔敢答??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞