點解 Carousell 啲人賣玩具, 個頭唔見咗都照賣??

92 回覆
12 Like 154 Dislike
麥卡頓,魔體重現
咁輪到隻手唔見咗
就算係日本網上d 玩具中古市場都會咁賣嘅。佢講到明個狀況,冇呃你喎。
明買明賣有咩問題
我好鐘意買呢d 散件做後備
明買明賣我唔覺得有咩問題
你估吓點解高達唔係叫做變形高達
我淨係得個頭
有意 咁岩我唔見咗個身
係個頭到
有冇人買唔敢講
但一定有人會壓價
$300 ok?
明買明賣都唔得?
播到第二季冇播第三季好似係
$30 fast trade ok?

?

??

???

(Show blocked user)
響隻手度!
如果自己個隻爛手爛腳就好啱用

本來二手拍賣就係咁用
寫明件玩具咩情況,又係自由交易,有啲人可能係一啲原因少咗啲部位or零件,當散件賣其實冇乜問題。買賣其實係各取所需,你ok 咪買囉,唔ok咪第2間

有次有個frd又係咁講,果下忍唔住問佢

"依家又唔係逼你要買,唔啱價咪唔買咋嘛,又唔係冇其他放"

"我係其他地方見到都唔係依個價,賣平佢好多添啦"

"咁你可以係賣得平既地方買既啫,依家又唔係法例規定睇咗就一定要你買喎?"

定係其實你睇中人地件嘢,唔夠錢/捨得使錢下話成日講到人地當你水魚,其實買果個又係分辨到唔同價賣緊既quality,最撚癲既係啲人係唔理定價,一黎就噏自己想要既價,屌你老味賣件$400既嘢,夠膽死一黎就講價講到$300,平成25%,遇得多依啲癲佬癲婆,真係唔怪得啲人放嘢係mark高個價,就係預黎俾依啲痴線劈價都好,劈完仲係個合理價到

其實由細到大,唔係好明點解啲人成日屌依樣賣得貴,果樣嘢又邊到值,
Any problem?
ps5吉箱都有啦
講乞衣
呢個極品
睇下 '收iphone 11,12系列',HK$0 係 #Carousell https://carousell.app.link/sV6ubv4XkNb 呢度搵到
除非講到明一口價
呢d散件又冇野好參考
大家心目中個價值唔同,講下價又好正常既
唔岩咪sorry no thanks就算,話唔埋下一次又有機會呢
但係極度on9價又或者死lur唔放就有問題
你理得我買黎將個高達頭裝落去
你依家有43個負評
係咪又有43個賣家啊
戰損版黎你識閪
carousell 收垃圾既人比你想像中多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞