電訊商/非Apple 訂iPhone16 中伏區 (2)

267 回覆
1 Like 0 Dislike
好慘
簽約定淨機?
HKBN 網店 Shoppy - iPhone 16 Pro Max (大機) 全線原價減400~500
https://shoppy.hkbn.net/products/iphone-16-pro-max-nc
***如客戶領取的Apple產品是iPhone,香港寬頻職員會即時啟動有關產品 ***

上星期買完今日減4舊
我今日先落去3嘈完,班垃圾依家當班客係狗咁撚
本身網上約左10月7號去某分行開sim卡,當日做完手續門市幫我排埋隊得通知攞機,等左9日收到條咁既短訊

心諗成個系列有貨,咁我應該都好快有得攞機,但等多幾日唔對路打上1038問,佢話依家應該唔駛排,直接問你攞機間分行如果有貨就攞得

打電話落分行問長期冇人聽電話,今日抽少少時間落去問,點知佢話我個no係網上排同佢地分行無關,如果你要機就要去親身去分行登記多一次,即係重新排過隊

當日出sim卡明明係佢門市個同事幫我排,依家就變左我個no係網上排,我梗係覺得佢地係玩野,因為我張單係網上confirm唔係經佢地門市,佢地分唔到commission,而且仲做多左野

我心諗你地真係好撚野,只係平果900蚊同可以做分期,但要比你地咁玩,過左一陣我去apple訂今晚攞埋機
依家512大機沙漠色點會冇貨,已經可以即買即有啦
岩岩係smt上左台+訂大黑 1TB 係咪凍過水
部8+就快打柴用唔到
3/10係CX網站訂左16pro 256 金, 都冇消息
我早你一星期都係零回音
3 好pk
你睇下樓主就知,佢慘過你,成個月前喺垃圾衫台訂都未有機
點解凍過水
9成都係我果個問題,要去分行排返佢果條隊
驚有排都無貨
以後十倍里數都唔撚買.!
師兄mox邊個迎新code有2000
比較少聽到smt中伏,最多就3同csl
我9/28落order 大黑256
都係零回音
今朝搵過cx 個客服
佢都係叫打去apple 個numb 問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞