700億闊太甘比愛上大眾品牌手袋大曬貼地生活 曾曬逾200萬Hermès珍藏

12 回覆
2 Like 8 Dislike
華人置業集團行政總裁兼劉鑾雄(大劉)太太甘比(陳凱韻)榮升香港女首富後被指身家有700億。近年她除了不時現身各大社交場合,更經營鈎織品牌,細鋪搬大鋪生意愈做愈大,並進軍社交網,近日更現身YouTube頻道拍短劇,瓣數多多!

近來甘比罕有不帶鈎織手袋,換口味轉攞較為大眾化的品牌手袋。甘比日前在社交網分享日常片段,她悠閑地坐在藍天白雲下嘆咖啡,並發文問:「你們也每天喝咖啡嗎?」甘比一如以往地穿上鈎織毛衣,而身邊的是LongChamp紅色手袋。

甘比自愛上鈎織後,連名牌袋都轉換了口味。甘比以往是Hermès忠實粉絲,幾乎每次出席公開活動都會拿着Hermès手袋,曾曬出多個珍藏包括價值逾200萬的白色Hermès Faubourg Birkin Bag,貴氣打扮盡顯闊太氣質。不過自遇上鈎織後,甘比已轉攞鈎職手袋出席公開場合,更突顯了甘比低調貼地個人風格!

有錢人世界
垃圾記狗出身,就算有錢都冇貴氣
200萬散紙黎姐
唔知仲有冇性生活
勃起來
依樣真,cheap雞咁款
有時唔明香港出世香港受教育嘅人點解會打殘體字
佢哋又唔係唔識正體字,就算學打字應該都係學正體輸入法啩,所以真係唔明
理撚得你地啦 人地大把錢 日日諗點洗錢 爽到暈
有冇諗過講呢句表示你連垃圾都不如
印度聖雄?黎左?
你上得兒登咪垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞