新加坡軍人誘姦13歲少女 聞判10年、鞭打12下當庭痛哭

167 回覆
139 Like 12 Dislike
香港武裝部隊專才呀臭閪蚑那賤蛆

男警涉與15歲少女性交今提訊 待處理證物及錄影會面
https://lih.kg/3239216
自由之子一到店,所有喝酒的人便都看着他笑,有的叫道,「自由之子,你考A Level又衰左呀?」他不回答,自言自語說,「距離下次考試仲有半年空白期,去旅行、陸運會又會唔會晒時間呢?」便語無倫次。其他會員又故意的高聲嚷道,「你一定又唔敢去Interview啦!」自由之子睜大眼睛說,「你怎麼這樣憑空汚人清白……」「什麼清白?我前天親眼見你企係間Band5聖若瑟英文中學門前唔敢行入去,被其他學生指住嚟笑。」自由之子便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,強辯道,「各路港蝗咁鍾意批鬥Band 5中學,家陣歡迎各位一齊批鬥。」接連便是難懂的話,什麼「臭閪蚑那賤蛆」,什麼「你老襟區諾軒呢?」之類,引得衆人都鬨笑起來,店內外充滿了快活的空氣。
警司咁高學歷,隻狗乸俾佢屌應份既喎臭閪蚑那賤蛆

前沙頭角分區指揮官陸振中涉非禮女下屬 女事主供稱兩度遭強行拉入殘廁摸胸逼口交
https://lih.kg/3761693
穆罕默德
抵死啦蛔撚
鞭撚到你真主仲着數
我覺得男女要平等
不過強姦罪本身係針對男性
但虐兒罪就男女都有機會犯罪
DLLM 係咪新嘢嚟
又係Muhammad

同中国人並列世界癌細胞
啲皮肉好返再打返爛
生不如死
又係穆罕默德
成個監倉都係呢個名
我覺得仲仆街 周圍 蠶食世界資源 包括女
閃電12連鞭
直接改:
如果屈人既話打雙倍
呢班賤人抵死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞