劉馬車接班人 。深水埗20歲男連環非禮八名女學生

12 回覆
6 Like 3 Dislike
警方周四(26日)分別接獲兩名分別14和16歲私的女中學生報案,指她們在當日上學途中被一名男子非禮。深水埗警區人員透過翻查閉路電視,發現該疑犯涉嫌在相同時段內,以相同方法在桂林街、福華街及欽州街,非禮另外六名穿著校服的女學生。警方成功鎖定疑犯後,在9月28日以「猥褻侵犯」罪拘捕一名20歲本地男子。深水埗警區刑事調查隊第10隊偵緝督察梁健培表示,男子當時突然走近女學生,從後熊抱及觸碰胸部,並迅速逃離現場。警員接報後隨即利用新安裝的閉路電視系統進行調查,發現該男子在同一時段以相同手法非禮另外六名學生;最終警方在福華街一大廈單位拘捕涉案男子, 檢獲他在案發時身穿的衣服。

梁健培表示猥褻侵犯是嚴重罪行,一經定罪可判處監禁十年。他又呼籲於周四,7時30分至8時期間在桂林街、福華街及欽州街,遭非禮人士聯絡警方。
報警機率2/8
好彩cctv影到
唔係連登賤種男嬰又屈人勞資糾紛

但呢啲斷正發生幾多都無人理
一單半單誤會就發晒癲話迫害男人🤷‍♀️☕️
佢應該好樣衰
十年
馬車先8個月
非禮1個同非禮8個分別大唔大
其實只係6個月,另外2個月係動漫節打人
重點佢係屢犯先8個月
勞資糾紛
半推半就
欲拒還迎
所有女人都係臭雞
有錢任屌啦,扮乜鳩高貴?
女人係男人附屬品
醜男就非禮,靚仔就享受
係非禮都非禮個靚架啦
女人又屈男人
女人屈人唔洗成本
條女都有份爽
要簽自願扑野證明書
女人 know your place
法律偏幫女人
貼車廂女人漫畫圖
上次東張報個90歲阿伯通街非禮女性,報案率係0/♾️
女權又扮盲
呢啲永遠唔敢提

左膠又扮盲
成篇冇提膚色知咩事啦

左膠又扮睇唔到
收咁多穆斯林男人預左啦
女權METOO
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞