以色列入侵人地領土炸人就得, 中國派戰機逼近台灣就被西方屌, 雙重標準

45 回覆
12 Like 81 Dislike
以色列入侵伊朗, 黎巴嫩 領土周圍炸死人就無人屌

相反, 中國派戰機逼近台灣, 西方就屌中國侵犯台灣
點解西方可以雙重標準到咁??
日本海上自衛隊護衛艦第一次通過台灣海峽
https://lih.kg/3791663

因為以色列真係做,中國就得把口
中國真係咁做都冇人會話你
拎得返契哥撻地返去先出聲啦
真主黨唔係人 係恐怖分子
騎劫左黎巴嫩
因爲你做小學雞行爲囉
你又唔係打仗
你會唔會話點解我唔衝得紅燈
以色列軍車都衝紅燈啦
因為人哋真係敢去炸
大陸得個樣梗係被人屌啦
夠薑就去炸台灣囉,好多人會拍手
呢啲叫做先下手為強,後下手遭殃
以色列總理都話有人要殺你, 你要殺佢先
真,武統台灣
朱閪成你連乜嘢係『雙重標準』都唔知
西方diu係你唔真係放彈呀
朱仔成曲線笑鳩大陸
所以台灣有係中國搞恐襲?
咁你想點啊?
朱蛇犯國安法了
台灣有冇綁架對面岸既人 ? 有冇向大陸本土發動恐佈唔識打個字擊呀
克什米爾公主號(英語:Kashmir Princess)是印度航空洛克希德星座型民航機,註冊編號VT-DEP。1955年4月11日,克什米爾公主號執行包機任務,從中華人民共和國北京市經英屬香港飛往印度尼西亞雅加達,原定乘載中華人民共和國政府代表團前往萬隆參加亞非會議。途中於中午11點在香港啟德機場停留70分鐘。停留期間,中華民國情報部門收買的一名機場清潔工將炸藥安上飛機。飛機在接近印尼海岸時爆炸,機上共有19人,除3名機員生還外,11名乘客及5名機組人員罹難。由於周恩來應緬甸總理吳努邀請臨時改變路線,從昆明市至仰光停留後飛往雅加達,未能搭乘此機,所以此次刺殺行動失敗。
快D食藥啦傻閪
你咪就係雙標既典型示範囉 戇鳩
無人阻你件吱那豬喎
可怕台灣殺咗兩條吱那豬你地都縮

條傻仔又會扮盲
弱智?台灣有日日射飛彈搞人 開宗明義話要滅人國滅人族?
其實你覺唔覺得自己好撚on9
冇話唔得 夠膽你咪射2支飛彈過去
誰大誰惡誰正確
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞