幾個朋友用左短短一星期時間 賺到改變人生嘅財富

192 回覆
75 Like 891 Dislike
其他地方會有似港股嘅史詩級嘅發達機會?
一兩個星期賺撚到傻 靠美股可以咁短時間發達?
有錢佬黎講 你都幾得閒上連登
我就話未發達姐
依個post 愈多負評 代表下星期下個月升勢愈猛烈
狼來了其實有三次
on9 贏層樓有難?我個fd上星期輸到賣樓轉租 從此踏上成功之路 聽講做左租租之後 投資會勁好多 慳好多機會成本
我事實非常有錢,但我未去到拎自己啲錢嘅沿途已經佈滿黑社會同騙局
我想拎自己啲錢仲難過從新開始發展去搵錢
noted
你咁嘅保守思維代表你注定袋唔到大陸政府塞比你嘅錢
你想講輸定贏?
你講乜鳩 你d錢唔起港股賺?
太少了,我d藍屍狗朋友賺左400層樓
可能可以買起成個港股市場
真係曲直難分樓主on9之中又帶幾分認真,到底玩緊高級曲線,定係駁嘴隊質素低到以為出呢啲post就交到功課,真係好難分
我想帶出港股繼續升 就會更多人認同自己係中國人
邊個先係自己真正米飯班主
ok

不過你有無諗過 以下星期嘅市值計 你已經唔夠錢買?
你意思係咪指啲人有錢賺就會認自己係中國人,咁到冇錢賺甚至蝕錢個陣點算?自己國家身份認同靠搵唔搵到錢黎建立?咁之後啲人轉玩美股賺錢咪變晒美國人?
可能你未試過靠港股賺錢先會咁講
將來好幾年 長期計港股賺錢係會容易過美股超多
好多香港人覺得香港無乜野好 睇死本地經濟 甚至股市
依家想話你聽港股起大陸政府救市之後 只會長升長有 好易賺到錢 唔係想像中咁差

大家可以放低對香港嘅偏見 啊爺送錢比大家洗
其實做一個香港人 中國人都可以好驕傲
吹水大會
你估個個話多謝黨多謝政府 就真係多謝黨多謝政府咩
一日唔貼倉一律當9up
3億,3億就夠
唔會有呢啲事出現,因為我可以做嘅野超過晒呢方面,股票市場係一個資金集散地
而我做嘅事唔係呢方面,所以唔會影響我
無人講由治及興的好處
你次次都係得個講字你炒咗咁耐日日口水倉咪又係得個吉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞