Pokemon GO (73) 問題天天都多

889 回覆
0 Like 1 Dislike
timed research 送o左隻 14/15/15
靜雞雞削咗細胞出現率?
由開季到幾日前個感覺有7成以上
星期6到依家9條線得2粒
聚焦時刻 Gastly、Duskull、Litwick
10月22日18:00 至 19:00 (Local)

2× XP for catching all Pokémon
Shiny is available but not boosted
而家有差唔多3000粒勾魂眼Mega晶
呢個星期長開都冇問題,一次只用20粒
打stop,入返去都唔見左老大了
彈完再入返game 睇返道具已經無左個超過雷達了
已搵cs 但係個冒險筆記睇唔返尋日下晝既紀錄,btw thx 各位bro幫忙

巴打知唔知冒險筆記可唔可以睇返一日前或更早既紀錄,cs ,叫我 cap個筆記佢睇但係睇唔到尋日下晝既紀錄
照cap最早同佢講過咗試下
好的thx
客服已送返個超級雷達俾我成功打返阪木老大感謝各位大大回覆幫忙
咁快手

客服有冇咩野講?
親愛的訓練家您好,
很遺憾聽到您在對戰Go火箭隊/阪木老大所遇到的問題。對於給您帶來的不便,我們深表歉意。作為補償,我們加了以下道具到您的庫存中。
超級火箭隊雷達x1
如果您無法看到新增的道具,請先登出帳戶後再重新登入。
對於造成您的不便,我們深表歉意。
如果有其他需要協助的問題,請再與我們聯繫。

客服前後回覆幾次三個鐘內搞掂左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞