有無人覺得跑online最盛行果時未有電競興起係幾可惜

78 回覆
83 Like 10 Dislike
呢類game無新血
電競化之後可以參考跑跑卡丁車個發展
可惜跑跑卡丁車想搏出2拉新血失敗 玩撚完
如果唔係韓職仲有幾年貨仔玩下
Tetris 都競左30幾年
Fing頭小吉
講早彩虹冒險都有亞洲比賽,但呢啲好難搞同維持,電競市場唔成熟,唔係剩係遊戲本身,更重要係網速同廣播能力,雖然係咁但佢哋都算前人種樹,同其他早期遊戲一樣慢慢幫後面累積經驗,去到LOL就係天時地利人和同時出現。
2門02
香港冇姐, 韓國玩星海玩到痴線. 就算講同期既跑跑卡丁車到E家都有比賽, 單純係跑online唔攪姐
以前已經好食裝
唔得啦咁易有bug同彈game
圍內玩下就好玩
泰跑執撚左泰仔就抄左隻出黎
https://www.youtube.com/watch?v=rdma49sfYIs
當時D比賽無乜獎品都大把人為左個頭銜去玩
00年代大把GAME自己去搞比賽, 街機又多比賽
根本唔關「電競」兩隻字存唔存在事
正過跑online官方出既手機game喎
而家搞
應該會搞到百人起跑一齊衝章魚爸爸
牧場物語???
有時間搞比賽不如搞扭蛋Cap水好過啦
就算有....個結果就好似D格鬥GAME 咁....個個覺得自己好勁都係山寨王....
一出去就發現自己係同人差好遠
仲有糖妹做嘉賓
印象中四人同心好似冇咩團隊元素
睇落係一隊一齊跑,其實都係各自跑
最後一齊踩人頭最多咪叫分工合作
同對手又冇咩互動
即係lol我殺左你,你就劣勢
但我跑快跑慢,對手都係咁跑
最多都係其他模式我留力第二去到終點前放道具超前

技術性嘅話本身可以跟返跑法或者場地選角
但個商城系統太失衡
我窮撚玩大隻仔都比廢課光光撞到傻

個地獄模式可以用黎表演嘅,你拍完放上網,去到搞電競就冇咩必要了,暫時電競都係打打殺殺既類型
重點,商城搞死左隻game
lol課金只係係買skin
佢就課金大buff
睇google map 都有電競
好懷念當年溝女
有d依家真係變左靚女,好可惜
睇嚟你太耐冇玩
而家新手微課/0課都幾易max stat/高stat
個個2條氣係幾公平嘅 不過仲有冇舊版味道就見人見智
留在彼此的身邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞