35歲黃心穎中門大開派福利!白色泳衣晒澎湃上圍疑似走光 沙灘跳躍極具動感震撼眼球

164 回覆
90 Like 112 Dislike
Ching條女咩質素,開張相出嚟俾啲兄弟開吓眼界
珍 。老鼠已經好撚克制
佢唔係壞咗嘅人
點會忍得住
佢似會追撚含,主動騎,仲要識前後上下咁交替郁
泥鯭好似本身都有老婆專食人夫
老實講有得屌我一定屌
安仔睇住D 相黎打下J
懷緬過去常陶醉~~~
無人記得馬明戴綠帽
其實所以男人都明白既
Sammi演唱會係正嘅,不過喺女人層面嘅比拼真係輸哂
泥鯭話係出事之後佢主動同黃心穎講加油,跟住就開始傾偈
https://youtu.be/tDEhZ6PPEGU?si=cTKTbn06wmgxJY2k
有老婆都上?
好鐘意聽呢啲金句
仲有冇多啲

明明句野背後嘅理由係個人廢

但又可以好自豪咁講出黎,個感覺仲好似好叻好有道理咁
用詞又帶少少公園廢老feel,真係好撚正
依家仲邊有人會想報佢… 分分鐘批相係佢自己影嚟俾記者出
泥鯭同左佢一齊之後個人執得四正左
星期日中環都有好多
果晚落的士上到樓,
肯定開緊門老鼠條撚已經比心穎掏左一半出黎,
一入門口門都未關條女已經踎低一野含落去老鼠度,
仲要第一下就含到落最底
冇除衫著住鞋直接喺玄關扑一獲先,
然後各自沖涼嘅時候老鼠清醒返少少,
賓穎又全祼沖入黎一齊沖,
沾滿沖涼液嘅手一野就套弄住老鼠條丁,
二話不說就跪落去波推,
老鼠稍為冷靜嘅思緒又再次發熱發亮,
最後浴室後入又中出多一獲,
呢個年紀嘅男人連續兩獲已經好攰,
加上又夜又飲左酒,
上到床已經即刻訓著,
第二朝光線映入眼簾,一張開眼,
賓穎已經喺下面幫佢吹到雪雪聲,知道你咁快醒左仲要甜甜笑咁望住你,
然後女上自動波騎乘又中出多一次,
出完喺賓穎再次用口幫佢清理緊男根上嘅殘精嘅時候,老鼠視線模糊望向窗外陽光,
淡然一笑心諗,呢一刻就算獻出一切又如何
真 首歌出成點
話唔定一個街邊少女都做過第3者 玩過3p, 肛交
外國都興再婚
如果賓wing 係泥鰍面前係真心誠意悔改 可能好多男人都比機會佢
呢隻係乳牛喎
許志安而家生活同出家有無分別?
呢啲個口雖然大,但係面型細
唔同ivyso嗰種,口大,面型又圓又柒
黃心心對波又圓又大,對腳又靚
個樣就見人見智,可以叫靚女樣
最緊要係姣,主動引誘你,係男人點忍呀
應該真係好撚好屌
會追撚含嗰啲

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞