[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1667)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
24 Worlds Schedule

Play In時間(HKT)

Main Event時間(HKT)
MAPLE GOGOGO
誤中1001
留名
推下今日賽程
Worlds 27/9

2000 MDK vs PSG
2300 GAM vs R7

贏左就入Swiss Stage
Q:若能晉級瑞士輪階段,或許會與從LCK出道時就認識的Kiin選手相遇?

Summit:如果相遇的話,會讓我想起很多過去的事情。出道時我們都還年輕,而現在我們都成了所謂的老將(笑),會很有趣。如果在比賽中相遇,希望能像在AF同隊時那樣,以及在LCK對決時那樣,帶來精彩的比賽。

Q:你在比賽中還展示了各種AF的徽章,那是否是因為那段回憶?

Summit:我在LPL、LCS等多個聯賽中打過比賽,無論在哪裡我都會展示AF的徽章。看來那段經歷給我留下了很好的記憶,其他隊伍的徽章根本沒在考慮之中。

Q:對Kiin選手說句話?

Summit:我們都有很多年的職業積累,其實在離開AF時我與Kiin選手有一個約定。我們說,如果將來采訪時談到對方,就不要太過於客氣,盡量刺激一些。若在比賽中相遇,我會想嘗試單殺他,希望Kiin選手也能全力以赴。

Q:最後,請對韓國的粉絲們說幾句話?

Summit:盡管在國外待了不少時間,但仍然得到粉絲們的支持,真的非常感謝。而且能夠連續晉級世界賽讓我感到非常開心。因此,接下來的職業生涯中我會努力爭取再次晉級世界賽,希望大家繼續支持我。

Summit:我係AF人呀屌
好撚尷
再加上個死人打光
唔知以為下一秒要被人打靶
個髮型係點撚樣
有無漿手足買左衫
好似蒲公英
好似支那人
致敬back to future
PSG夠唔夠mad 打?
Yagao算唔算s24 worlds的第一個被淘汰者🙏🏻
睇邊面發顛先
mdk係eu隊入面唔太穩陣果種 但順風局少d機會爆獲
但如果睇PSG琴日果種打法 一唔小心搶唔贏3龍就出事
睇28歲中路發揮
jg有差距 mad屌打
Yagao 含金量 > 世界冠軍
班人夾成3000萬唔想佢打
你拎世界冠軍一年約都未必有3000萬
正面啲 佢係第一個
備戰2025嘅24 worlds mid laner
我唔係全程追開PCS
問我有睇嘅fd PSG放晒蟲放晒兩條龍平時都係咁
係LCK唔會睇到
唔單止少機會5 6蟲
食多蟲果面 咁另一面自然有一兩條龍係手 除非線權輸晒
琴日睇其實唔算太差 但都唔去爭
已經係team 戰術決定打後期前面全棄
有冇效唔敢講
但真係好危 隨時一次團就冇得翻身
咁其他路psg都 > mad嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞