[有圖] 覺唔覺全盛時期嘅陳鍵鋒夠屌打大部分亞洲男藝人?

112 回覆
1127 Like 163 Dislike

屌打陳鍵鋒

光速屌閪舞
oh can you feel our spaghetti
如果佢遲出道十年應該紅過好多韓星

agger
當年tvb小生入面佢真係最靚仔嗰個
佢依家喺大陸都好撚紅

紅咩

係囉,真心想知,紅咩?

嗰套美人心計好似都幾hit
之後佢都套套男一喎

紅條撚,微博得幾百萬fans,勢力榜頭100都入唔到
細個覺得佢好靚仔
靚仔通常都係Gay 而佢就係Gay 公平咩

http://hd.stheadline.com/ent/ent_content.asp?contid=28656&srctype=g
佢有否認過
男人同女人嘅分別
硬係覺得佢太白淨白頭生
唔粗獷

可能呢TYPE先似古代美男子嘅形象
小白臉
做乜啲正皮突然多左咁多
近幾年有套封神英雄榜,佢做姜子牙都幾型
認真想睇佢拍東方不敗 好撚基個樣
當年最靚仔係佢
但最少劇拍
做乜啲正皮突然多左咁多

咩事
我細個果陣都俾人話似佢
眉清目秀
唔明點解唔捧佢,明明咁靚仔,做戲又唔差
垃圾TVB
9x年個陣佢同黎芷珊姐姐出商場活動見過佢真人
勁有魅力完全屌打所有現今當紅中日韓星
之後仲特登剪佢幅相放喺學生手冊
點知隔左幾年傳佢gay即刻男神幻滅
周美人
點解我覺得佢有啲似jacky仔
朋友話好緊
千謊百計係佢代表作...可惜變咗倉底拍完N年後先播

嗰陣無線晏晝重播我有睇
仲記得套戲入面佢成個家族都係老千,佢做得幾心寒
正呀想當年為咗佢追哂四大名捕同學警XX系列 跟住睇睇下佢就喺tvb絕咗跡
以前睇覺得ok靚仔, 但有陣Gay味..
所以唔會有特別感覺,
而家樓主一post, 真係覺得佢生不逢時,
而家D妹妹迷D泡菜仔, 佢真係完全個種Type,
仲要佢無整容, 又高又靚仔
真係好靚仔 不過依家好似發福又收收地皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞