酸欠少女在9月20日去世.享年28歲, 今年3月才結婚, 粉絲全悲痛

209 回覆
143 Like 12 Dislike
打晒千字文咁,笑死人咩
你知唔知5ch咩黎?reddit咩黎?要圍爐唔識自己上fans forum?你上公海開post就預左比人問啦不如成個連登摺柒左佢啦唔撚比人問野
8.5萬其實好小眾毒撚WFC 老老柒柒:

兩行=千字文冇讀過書先做崇日狗原來係真
好鐘意佢首 花之塔 仲期待佢有新哥 一直loop緊佢係台灣既演出

抵你生到塊面咁
先唔講個post喺音樂台,reddit唔算係公海我都係第一次聽
我幾肯定你google所需嘅時間少過回post,好心就咪撚咪低B,睇到你都覺得尷尬
痴撚線
好似一定要識咁
連咩係subreddit都唔知就咪撚鳩UP啦再嘈叫埋你老母落去陪佢呀
第一張圖63.4萬睇唔到?follow 咗先叫識?

果然不斷刷新世人三觀
subreddit就唔係公海,咁音樂台又點解會係公海
你幾多歲呀,嘩我真係好撚驚呀
諗住入黎打過R.I.P 都見到咁撚多傻西
係咪on9到冇朋友要係互聯網出位搏關注到咁
到底係乜野病會導致機能性發聲障礙而係會死去.....
香港人唔識有幾奇你識唔識菲律賓63.4萬聽眾既歌手呀識唔識南非63.4萬聽眾既歌手呀
唔怪之得咁多傻鳩彈入黎, 原來有MV辱支過 blocked柒哂佢地先
人哋冇話邊度冇人識喎 上圖嗰啲唔係人?

你spin 落香港人度做乜鳩
戇鳩仔真係有樣睇,咁所有fans forum都唔係公海啦要好似北韓用內聯網先唔係公海真係想笑撚死人咩
你要唔要睇多次自己寫緊咩
你依家係反對緊自己「subreddit唔係公海」嘅論點
出面keeta佬返工暈定死左都比連登仔笑
呢到班崇日撚尊重撚有無打算入去幫手講兩句
話晒香港自己人添喎
係呀你上jpop/anime subreddit同上連登一鳩樣即係上連登基本要求係識jpop同acg用下個腦真係咁難
係呀你上jpop/anime subreddit同上連登一鳩樣即係上連登基本要求係識jpop同acg用下個腦真係咁難
思覺失調記得去睇醫生
公道講句 自你老母已人咩 唔好彩一齊住係地球同一角落就要當係自己人?
屌你老母個老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞