美國搖擺州威斯康辛向二千名選民錯誤重複寄出郵遞選票 引起共和黨擔憂

24 回覆
23 Like 3 Dislike
又咁啱會係民主黨支持者較多嘅首府 Madison 出事

//Up to 2,000 voters in Wisconsin’s heavily Democratic capital of Madison were sent duplicate absentee ballots, but a city spokesperson said Tuesday that none had been returned, all affected voters were being contacted and there were multiple safeguards in place to ensure only one ballot is counted.

“This was a mistake,” city spokesperson Dylan Brogan said. “The clerk’s office moved to rectify it as quickly as possible.”//

https://apnews.com/article/wisconsin-madison-ballots-absentee-trump-932b854dbd1b128344a7ffb91c457232

= = = = = 相關些牙 (1) = = = = =
美國俄勒岡州揭發逾三百名非公民獲登記選民 兩人曾成功投票 料將發現更多個案
https://lih.kg/3784679

= = = = = 相關些牙 (2) = = = = =
美國司法部起訴一非法移民 竊盜他人身份於上兩屆大選中成功投票
https://lih.kg/3781435

= = = = = 相關些牙 (3) = = = = =
美國德州:發現過百萬不合資格選民登記 包括越6千非公民 45.7萬死人
https://lih.kg/3772908
就係擺明做票,贏左之後你咪去法院慢慢告囉
民主黨又嚟料
不如好似大紀元咁放係街任扲算啦
唔好意思最高法院唔受理
直接宣布隻奇美拉贏啦,攪咁多
郵寄選票就係on撚鳩
所以話民主黨推隻水杯都可以贏到
想去美國非法投票了
當你100萬郵寄選票
你走去寄出200萬份
中間無人發現問題
搵鬼信
上次拜登都係咁啦
呢招一定係學淫戰聯

唔止WI一個州係咁啦

點玩都無用,未來人話咗一定係侵侵贏
美國既投票制度仲荒謬過香港笑死人
查到就話出錯
如果同你講淨係今屆出錯 上屆完全冇錯 你信唔信?
=共產黨
King County? 巴打住喺Bellevue , Seattle?
但要造票喺民主黨票倉做有咩意義? 搞手為求打個和? 造票梗係去對家地盤做 樓主冇乜邏輯
一張選票,其實唔指算總統,仲有國會、州政府、州議會、縣政府、縣議會、市政府、市議會甚至重要公民投票嘅議案,包括地方政府撥款同地方教育部資源同方針、地方檢察官部長提名等。

所以一張選票可影響好多嘢
係King County
窮撚住Kent
用武力鎮壓民主黨中高層先係唯一解決呢班害蟲問題既最好方法
我係Kent 返工,你今年會投票嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞