3D打印使用費僅20美元 瑞士「安樂死膠囊」首度使用 女膠囊艙內平靜亡 地區警方逮捕多人涉輔助自殺!

59 回覆
9 Like 1 Dislike
其實一個膠袋笠頭灌氦氣都係一樣…
「離世國際」(Exit International)

咁呢隻歌想表達乜嘢?
如果香港都有會點??佢有合法既話?
日日full booking 跟往quota炒到一萬以上
另一方面:窒息22分才死!氮氣死刑驚悚過程曝資深監獄官也嚇壞

要窒息咁辛苦仲叫唔叫安樂死
收咁平瑞士緊係屌
出唔出生自己無得揀,連想揀自己死都唔得
幾分鐘咁撚耐
去死都炒黃牛
當初班友推出部機時講明係因為自已有信念
其實未提政府比唔比
要買部 printer 同 calibrate
好似要入去,閂門,再㩒掣,之後就冇得改變主意
其實一路都好好奇,佢所謂無痛都係理論上,但實際上點冇人會知
如果做到全身麻醉個種效果
我估真係可以0痛楚咁離開
你膠袋笠頭會驚會恐懼,你 訓起個倉 舒舒服服 就 離開 應該唔同
買個膠袋1蚊啊,仲抵過你瑞士乜撚野爛鬼膠囊
建議死刑使用,平過電椅毒針子彈
自殺者,是馬上、直墮阿鼻地獄,受無量無邊之苦的呀!即不斷重覆、輪迴自殺之苦,而且沒有一刻暫時停歇。往往人們「錯解-錯誤理解」以為死了,就能一了百了,因很難面對及承受現前一時困境或苦難,認為死了,就沒有任何痛苦。那是因為不知道(這是斷滅見),後面的苦比現在多出、多出千百萬(當業力牽引時,的確是很難自拔的,如同黑暗籠罩遮蔽了光明,因此看不見一絲絲的光明與希望)。但,那是人們的錯解了世間相及「我相」而成,以為有一個「實體的我」,正在接受這無量苦果。因為錯解而造成因小失大的因,卻讓後面得來更多、更深、更痛、且無休止的苦果,換來的只是無限深淵,並且無法出離。待續~ 見晰 合十
要俾夠錢先得,個個偷雞做政府食乜野,一定嚴查
我殺者,由我復生
我傷者,由我治愈
無人能逃出我的掌心
無人能逃出我的雙眼
傾聽吧,晚鐘奏響的是汝之姓名
仰賴我,效法我,遵從我
安息吧!
無忘詠唱,無忘禱告
毋忘我!
我是如此輕盈
令你忘卻所有重擔
在我手中安息
在你的罪中傾倒膏油
留下印記
永恆不滅的生命
在經歷死亡後才能被授予
救贖在此!
以道成肉身的我起誓
kyrie eleison !!!

同理,香港應該無人自殺
唔試就唔知,試左又講唔到你知
唯有講個信字
死之前嘅問卷調查,痛就㩒一下,唔痛就㩒兩下
想㩒2下,點知㩒左1下就死左
不過唔痛唔好㩒,痛先㩒仲好喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞