《海外限定》十一國㷫大遊行

17 回覆
28 Like 1 Dislike
2024 十一國㷫大遊行

打倒共産黨 之 今年十一打小人
@極權限定

打你個習總平,打爆你世界更和平
打你個小普京,打敗仗我地唔駛驚
打你個肥金仔,打到你無金搞核彈
打你個李家超,打到你無得眼超超
打你個PK鄧,打到班黑警齊墮樓

日期:29.9.2024 (星期日)
時間:下午三時至五時
遊行起點 - Hippodrome Square, Hurst Street, China Town B5 4BN
遊行終點及集會地點 - Victoria Square, Birmingham B1 1BD

📣 遊行要人 - 多你一個好多,少你一個非常少,星期日見!

🌟 大會將設有細葉榕人道支援基金 Bonham Tree Aid 捐款箱,如欲支持請自備現金(款項全數交予細葉榕)。

🌟 請自備文宣、旗幟

合力協辦
英國港僑協會
Birmingham HongKongers
West Midlands HongKongers Support CIC
丘文俊 (前香港區議會議員)

2024 Chinese National Day of Grievance Assembly

Down with the Chinese Communist Party
Let’s hit the totalitarian villains this October

Date: 29.9.2024 (Sunday)
Time: 15:00-17:00
Starting point - Hippodrome Square, Hurst Street, China Town B5 4BN
End Point & Assembly Point: - Victoria Square, Birmingham B1 1BD

As usual, there will be a cash donation counter for Bonham Tree Aid, any and all support is greatly appreciated.

Jointly organised by
HongKongers in Britain
Birmingham HongKongers
West Midlands HongKongers Support CIC
Man Chun Yau (former Hong Kong District Councillor)

https://www.facebook.com/share/5eQywwhXKSFEbvFq/?mibextid=WC7FNe

https://www.instagram.com/p/DASBNfgIUjA/

https://x.com/birminghamhkers/status/1838393218397880704?s=46&t=-e701r8fhi25XFjHewAFzw
注意此Post由國安五毛監Post
樓主本人出Post後已經剪左頭髮
唔洗擔心
大把人揸機影示威者
一返香港即拉
嘩,好驚啊
你哋個偶像羅冠聰掛住宣傳佢部打飛機自傳電影
到時一定會出嚟騎刧個遊行
唔洗問佢一定係出嚟影完相
收完捐款就即刻閃人
條廢柴最叻叫人衝 自己鬆 就係羅冠聰
唔好神化任何人,我冇偶像唔好屈我pls
我比較buy鄒幸彤同何桂藍
如果可以等到佢地出黎同香港人講2句就好
返香港不如去支那
溫哥華都有
羅冠聰去遊行收錢
手jokes 要自費遊行
做晒condom
係喎,溫哥華同多倫多都有
10年前嘅928,和平佔中喺凌晨正式啟動,同日下午5點58分,防暴黑警施放87枚催淚彈驅散正在和平示威嘅香港人。警暴激發大規模民憤,最終演變成持續79日嘅佔領行動。

溫哥華手足將於929(日)舉辦集會及製作大型文宣,並現邀請身處溫哥華嘅香港人分享係咩推動你繼續參與香港相關行動。如果有意當日現場分享或以文字分享(我地會代讀),請pm我哋。

「一起舉傘 一起的撐」
撐下去 不容易
但仍然相信 這裡會有想像
仍然相信 黎明會將到來
由於929 下午2-3 VSSDM中領外有集會,我哋會喺該集會前舉辦今次行動。
香港人 929 見
日期: 2024 年9月29日(日)
時間:11am-12:30pm
地點:Vancouver Art Gallery

https://www.facebook.com/vanactivistshk.page

去中國領事館 唱海闊天空 就可以打倒共產黨?

你哋班手joke 被人水出嚟被人影大頭

只係做晒周庭羅冠聰劉世良呢班人渣乞錢既佈景板咋
尋晚kelly鬧得我好岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞