伊朗總統︰以色列設下「陷阱」引伊朗入甕

74 回覆
35 Like 10 Dislike
包頭佬一次又一次恐襲人,先撩者賤俾人打到仆曬街就話人挑起戰爭
伊朗人不吃這一套
習總:武力攻台係美國佬奸計

獨裁者思路都差唔多
請咗中國外交部做顧問
波斯佬咁睇得起自己
美國佬想引我打 我唔會中招
“猶 大 王 西 底 家 登 基 的 時 候 , 耶 和 華 論 以 攔 的 話 臨 到 先 知 耶 利 米 說 :

萬 軍 之 耶 和 華 如 此 說 : 我 必 折 斷 以 攔 人 的 弓 , 就 是 他 們 為 首 的 權 力 。

我 要 使 四 風 從 天 的 四 方 颳 來 , 臨 到 以 攔 人 , 將 他 們 分 散 四 方 ( 原 文 是 風 ) 。 這 被 趕 散 的 人 沒 有 一 國 不 到 的 。

耶 和 華 說 : 我 必 使 以 攔 人 在 仇 敵 和 尋 索 其 命 的 人 面 前 驚 惶 ; 我 也 必 使 災 禍 , 就 是 我 的 烈 怒 臨 到 他 們 , 又 必 使 刀 劍 追 殺 他 們 , 直 到 將 他 們 滅 盡 。

我 要 在 以 攔 設 立 我 的 寶 座 , 從 那 裡 除 滅 君 王 和 首 領 。 這 是 耶 和 華 說 的 。

到 末 後 , 我 還 要 使 被 擄 的 以 攔 人 歸 回 。 這 是 耶 和 華 說 的 。” (耶利米書 49:34-39)
蝦馬屍 珍豬黨已成CONDOM
同某國的口風一狗樣
這陷阱 這陷阱 偏我遇上
唔夠打就扮受害者
扮嘢啫,呢班撚樣垃圾蛔狗一俾佢回完氣就又發癲
真煮黨係佢哋啲爪牙
算吧啦,實際掌權嗰個未又係條什麼最高精神領袖
俾求和派上場咪即係哈霉內衣想縮囉
搵得代理人出手就係自己唔想出手啦
唔好唔記得仲有胡菜,要一家人整整齊齊先開心
我都諗起呢個
依家勢色唔對路先想扮縮姐
佢啲癲狗比以色列打狗咁打

都唔係第一次咁做
過幾年咪又係咬人

咁想縮 叫佢啲癲狗投降先啦 咪又係繼續供貨比佢哋
伊朗班高官宜家肯定忙緊打開曬啲電子設備check下有冇炸彈先
伊朗一早俾人滲透到仆街
哈馬斯件大佬國內俾以色列直接放炸彈搞掂
擺明係落你面 卡塔爾包庇咗咁耐 都可以保得住
伊朗: 打死我D靚好啦 唔好打我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞