[集中討論] 1872 遊花園 <三叔公園> 余迪偉 鄒凱光 阿 BU (四)

18 回覆
1 Like 2 Dislike
繼續討論

遊花園節目重溫 (會keep住update)
https://youtube.com/playlist?list=PLPbX1ivjKJuI9f8eFRFsA-P9ngoQwiQ9u
Lm
追返上個post尾對呢排咁多負面意見
當然個個感受唔同但我覺得呢排還好 偶然一兩集幾好聽 同3位都有一定投入度(可能廣告多左)
當然比起開show個陣回落少少但都算係keep到節目風格
但我算係老聽眾可能youtube聽起既有唔同諗法
阿Bu個癲佬 笑果時係咁拍佢老婆
大聲到收到聲
個女人都幾癲 連阿bu都著埋
雖則好似聽落又係到鬧條女咁
但依啲女唔搵番5 6個鐘去傾 佢都唔會明自己有咩問題
宜家第一part係咪變左固定講波
根本打上嚟耍花窗
星期一檢討之前個禮拜投注成績
星期三有師妹,所以三叔求其開題
星期五又重新落注
要多d痴線婆打上去先有流量
應該將以前齋呵唔鬧個方式轉過嚟,一講粗口就罰錢
死都唔做返齋呵唔鬧
依家仲邊有以前啲MK妹打上去
感覺佢地做完壞ology之後回哂塘,又開唔到題,舊史都冇嘢講咁
都仲有好多on9要俾佢地呵到醒嘅
你睇吓secret
係時候做返三叔的愛啦
舊史都講夠啦

等成十分鐘 , 仲要俾人話打上黎做乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞