英媒報道國泰調椅背風波 最多外國網民認經濟艙太迫「最錯是航空公司」

45 回覆
56 Like 2 Dislike
印象中好似有啲雙層飛機椅,係啲櫈雙層,唔係架機雙層

外國根本好撚平常 講緊因為recliner 而鬧交
兩個華人都頂唔緊 講緊6-7呎高嗰啲鬼佬 前面落少少已經掂到大脾
最後大炒大鬧兩句就其中一方premium econ見
奶到上國際新聞真係第一次見
有班人又話鬼佬坐飛機冇人介意啲人挨後嘅
都係英國人中肯D 乘客爭拗除咗雙方都有錯外 最大責任係製造危機嘅航空公司
你國泰black list 人地 但自己埋雷無責任 ?你上海妹又啱灑?
你上海妹係度引戰無非係想幫你嘅主人製造機會迫太古賣國泰控制權比共產黨國泰班ceo so stupid.
国泰見係支那人咪跪囉
難得仲有班香港人撐隻支那雞
CX一間就放狗咬你

關國泰咩事

最衰個兩公婆

大陸閪搞事

你唔跟大勢你仆街啦
依家全世界都講緊根本係嗰兩公婆錯
跟大隊啦
總之挨後就係冇錯
何不lock死y class 椅背?
放個屁先
我反而覺得佢收到指示,當大家都繼續傾呢單嘢嘅時候
大家都唔記得咗日本兒童被殺案
呢件事喺大陸一定會大幅報道,用嚟冚住日本單嘢
總之就係兩公婆有錯啦
香港人就係原罪
呢個當然係其中一個目的 大國政府咁古惑,天真港豬點會明
AM730班垃圾記者,咁鐘意引用鬼佬 唔見你地睇下CNN
人地都話係xenophobic insults啊

自從1984年之後冇左自己政府嘅香港人容咩易比D有心人煽動佢哋嘅同情心,做有用白痴行為自己隊冧自己
錯還錯
如果呢個世界跟晒網民呢啲on9意見
人類晨早滅絕咗啦
五毛就收嗲啦傻閪
坐下面個啲無得挨後
MM啲機
坐撚到屎忽痛
成班支那大外宣喺XiNN個page度吠,然後隻五毛就走去quote
呢單日本人自己會跟啦
鬼佬有冇睇埋片果兩條港燦幾撚閪先?
不過設計有問題就梗嫁啦
根本係成個系統未夠完善
容許挨後但又設計到有電視睇
結果就係明明有權咁做又要俾人屌
我想訓又要顧及你睇電視甚至座位間距又唔夠搞到頂到人
呢D事件發生正好就係要研究點樣去完善
屌黎屌去冇意義
下面係用座墊向前滑換取空間

但中間嗰個急尿就碌柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞