本來香港人可以追貼甚至超越日本人成為亞洲最優秀人種

19 回覆
20 Like 21 Dislike
經過英帝國百幾年殖民其實已經去除咗大部份支那DNA嘅陋習(雖然仲有好多),再培養耐少少過多一兩代人應該就可以緊追日本大和民族甚至超越,可惜要回歸令過百年嘅努力全部浪費晒,一切又回到殖民前
再培養耐少少過多一兩代人應該就可以緊追天龍人民族甚至超越
一體標題已經笑咗出嚟 多謝提供笑話
你估英國人禮貌行為好好咁既樣呢點都好神奇

去北部啲窮西鎮仔啲白鬼仲煩,英格蘭東南 posh 區就另一回事
好彩唔少人進化左成榮譽英國人
貶低自己去抬高日畜,證明你仲保留住支那DNA
中共 幾年就玩爛咗🤣
香港人唔係超越日本人
係想扮昌本人啫
以為做啲戇鳩嘢例如坐飛機唔挨
地鐵左行右企就以為做到日本人
香港啲廁所就算2019年前成街chanel hermes就算冇乜大陸人地區
都係會痾到周圍都係(女廁廁板係有腳印上面濕嘅 - sor利申絲)

台北新加坡絕對唔係呢個情況囉

香港人底個浸其實真係好冇教養
我覺得廁所清潔其實好反映個城市啲人嘅本質
劉細良太平紳士牽涉偽造訪問
英國管治香港冇做到去中國化仲養出班大中華膠,最大失敗!
睇下你呢啲諗法咪知幾多香港人係冇教養囉
讀幾多書都改唔到本身個cheap格

對其他人少少尊重都覺得自己蝕咗,人地做就覺得係人地扮緊嘢
根本香港人就係廢
全靠英國管治過先叫做好似好勁
人地日本戰敗後俾美國禁住仲做到亞洲第一
南韓同台灣都經歷過民主化運動死左好撚多人
加上幾代人努力先有今時今日既成就
香港人就乜都係英國,支共黎完全冇反抗
後生既識英文就以為自己真係好高人一等
廢老英文都唔識做成世牛馬
就以為香港繁榮係因為佢地果代人捱得貢獻好撚多
幾代人剩係識炒炒賣賣最叻就拍下武打片揚威海外
一冇左英國就什麼都不是剩係食老本睇下幾時食哂
呢D 自以為好笑引戰垃圾死撚晒,就自然人類會進化到優秀人種!
ching 屌得好
種族歧視仲好意思咁大聲講自己優秀
真係好優秀
我最後一代,其他人關我撚事
我冇生十個仔一百個孫已經好環保
鍾意空氣污染咪污染,鍾意周街噴煙咪噴煙,鍾意掉膠袋落海,鍾意倒建築廢料去郊野公園
收皮啦環保撚,微塑膠入血關我撚事,氣温上升關我撚事

利申:世界公民,香港特色普世價值,優秀香港人
人種優秀唔代表禮貌,人種優秀係講緊整體向上發展。只有純正支那種先會視禮貌為優秀

優秀既人種係排斥不公,反傳統,理性主義,見義勇為。單單呢四樣野都以經同禮貌互斥,仲有更多支那種理解唔到既行為都係同禮貌互斥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞