濕疹女遺書生不如死 弒雙親後氦氣袋自盡

245 回覆
31 Like 168 Dislike
鳩噏當秘笈
唔係咁天真到外國冇污染冇濕氣,香港度度有污染有濕氣
你當濕疹係共產黨特產咩

本身濕疹同環境 食物 精神狀態有關
話移民有用同老人家話濕熱叫飲去濕湯一樣鳩嚟
點解睇嘢可以咁狹隘又一廂情願
做得連登仔但諗嘢成個廢老咁
醫護精英去曬英國點都好過臭港
想問雞先定蛋先?
西醫對濕診得兩招
保濕抹身 + 類固純

用黎吊命only
濕診真係天氣/體質最大影響
邊個話移民一定無咗濕疹?
鬼佬好多都有
最癲係殺雙親
兩老唔係訓緊
有幾狂先會親手拎刀捅死生勾勾既老豆老母,仲要捅好多刀
無意志唔好學人睇連登睇壞腦
連登仔9up完無後果,累死人拍個屎忽走左去
其實係
去北極得唔得呀咁
你條友d邏輯錯撚晒仲咁撚大聲
「唔係咁天真到外國冇污染冇濕氣,香港度度有污染有濕氣」
咁你想帶出咩意思?全世界氣候變化污染程度一撚樣?你係咪未撚出過國

仲有你講「本身濕疹同環境 食物 精神狀態有關」
即係環境有影響濕疹,你自己認左冇屈你,除非你口中既環境有特殊定義

咁以加拿大同英國之類比較多人移民既地方黎睇,最簡單你覺得溫濕度變化既pattern同香港有冇分別?
瓦耳拉齊 華輝 就係條女?
sorry 自7, 原來係人名
醫來都晒藥費啦,個人心理有問題點都唔會斷到尾
邊度講唔俾錢佢醫啊又
殺人放火金腰帶
德國
仲會blame the victim
然後繼續喺其他post害人
有啲仆街老母唔撚戒口
咁你又住過香港其他地方未
濕疹嘅原因咁多種,移民解決到邊樣
係咁叫春移民既理由只講得出污染 濕氣,根本得啖笑
將原因簡單化極端化,連登仔真係同廢老一撚樣
突然間好有印象睇過呢個post
你不如答撚返我問你d野先啦懶醒你話「唔係咁天真到外國冇污染冇濕氣,香港度度有污染有濕氣」係咪想講其實全世界一撚樣?

我話「關事」,有冇話100%解決晒?關事係我自己實測過既,去唔同國家濕疹嚴重程度有變化你自己識講濕疹原因好多,轉移生活環境有冇影響?如果你覺得有,咁唔洗再拗,就算得10%影響都算係我口中既關事

本身你智力/邏輯方面唔咩程度大家有眼睇,標籤人廢老做乜鳩,好老實同你講你條撚樣識撚分邊個係咪廢老咩,你自己打出黎d野都錯漏百出
香港空氣差無計,去俄羅斯會好d
連登仔原來間接殺人!
真係有用
呢單同上面果單比無咁癲
類固醇=毒品
你邏輯都幾有問題
「唔係咁天真到外國冇污染冇濕氣,香港度度有污染有濕氣」點推得出我話全世界一撚樣?
淨係噏得出污染 濕氣,就去撚到移民極端 簡單化咪你同某啲連登仔嘅問題
你繼續吹可能得10%關事當贏咗,不過我覺得你嘅智商同邏輯,去投胎係100%可以改變
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞