真天后!Janet Jackson 批評副總統賀錦麗唔係黑人

87 回覆
210 Like 16 Dislike
黑吃黑
成班左癌力架至上主義
睇twitter就會知道好多好蠢嘅美國人睇乜信乜仲要repost散播,所以啲propaganda 專門揀twitter嚟散播
民主唔係就係咁咩?同香港人2019年以黎都係立場行先個邏輯一樣姐,都係顏色行先,淨係睇係咪黃,係黃就盲撐,反黃就五毛
咖哩國?
你啲血藍色?
黃藍講緊立場你都撈埋嚟講係咪弱智?
你自己可以當黃藍係立場人地一樣可以當膚色係立場啦,人地祖先幾百年歷史血債添啦,憑你呢d分黃藍既小朋友玩意都有資格同黑人講立場?
真定p 圖?
明明係印度人唔係黑人,係度扮黑人。
成個post 得你條on9仔講黃藍先咋
你又憑乜呀
而家有得曬燈
黃藍是政見 黑白是良知
紐約力搏個中鋒咁
之前有條片侵侵都有講過同一樣野
佢應該睇左條片
I ethnically identify as a nigga
你係真有冇腦架?唔識可以search wiki

不過正常右癌不嬲都無腦
牙買加都黑人?
牙買加有70%黑人,唔通個個都係黃種人

右癌係唔係智障㗎
Harris's paternal grandmother, born Christiana Brown, told Harris that she was descended from Irish-born plantation owner Hamilton Brown (1776–1843)

祖母係愛爾蘭裔 有白人血統 好正常呀嘛
你咁奧巴馬咪又係黑白混血,成班連登仔又鬧佢死黑仔
你年紀一定好細
呢個係當年superbowl half time show live tv畫面

就係因為呢單野,自此以後super bowl電視轉播要慢過現場幾秒俾電視臺有時間去block啲唔出得街既野
其實唔止侵講 有D街頭訪問問D黑人都係咁講
依家黑人都當係blue blood 咁玩呀話
條黑婆仲要係奴隸主子孫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞