巴西佬殺人遭開槍射頭報復 鐵頭功硬坦子彈不死

17 回覆
7 Like 0 Dislike

巴西帕拉州一名男子殺人後,當場遭死者友人開槍復仇,子彈正正向他的頭部射來,詎料竟然卡在他的額頭上,嵌在頭骨,令他得以倖存。罕見的畫面事後被瘋傳,這名男子其後被送院治療,警方已立案調查事件。

https://youtu.be/Y4Nw6kSDH10

SOURCE AM730
https://www.am730.com.hk/%E5%9C%8B%E9%9A%9B/%E5%B7%B4%E8%A5%BF%E6%BC%A2%E6%AE%BA%E4%BA%BA%E5%BE%8C%E9%81%AD%E9%96%8B%E6%A7%8D%E5%A0%B1%E5%BE%A9-%E9%90%B5%E9%A0%AD%E5%8D%A1%E5%AD%90%E5%BD%88%E5%A4%A7%E9%9B%A3%E4%B8%8D%E6%AD%BB-%E6%9C%89%E7%89%87-/490519

大師兄黃一飛係咪食足六飛
咁卡法有冇入腦?
咩槍咩子彈?
可以列入黑名單
都話 "卡在他的額頭上" 到
除非粒子彈夠長
呢啲似係粒子彈穿透咗某啲物品減低咗個初速
子彈打額頭
個額頭一滴血都冇
但係個鼻有血係咩玩法
咁算唔算震到內傷
呢種槍?

硬氣功
流氓俠醫!?

有冇包冰
mic
我下邊想練
笑冧共褲浩yeah~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞