連登仔真係憎精神病人憎到癡咗線

196 回覆
137 Like 320 Dislike
你話三個人拿晒盾棍制唔住一個人,糊椒噴霧電槍唔用,半分鐘內直接開槍打死,你要話合理,我當有爭議就唔同你吵

但係個個post都有人話應該打死晒啲精神病人,又話咁係個家屬係撿到,仲要個個都高讚,反映連登仔啲思維仲停留喺古代,個仔有問題就直接扔咗佢唔養嗰種,思想落後到極

其他病人家屬下次遇到情況,應唔應該叫警察嚟幫手,唔叫嘅話又有危險,叫嘅話個家屬可能比人打死,仲有邊個敢求助?

睇完呢單嘢唯一感受就係連登仔根本唔配同人講普世價值,2019仲學人講民主自由,嗰陣十一一堆黑衣圍著倒地警察狂毆,然後警察開槍打就話唔合理,到今日就警民大和解,可笑至極
咁你想點啊 白卡仔
白卡就要殺哂
精神病人唔係普通長期病人,會斬死人
唔通等啲痴線佬出街斬人?
不嬲歧視精神病人包括情緒病人
請理解有攻擊性精神病人與一般精神病人的分别
樓主訓左幾耐仲2019 正正常香港人走左一大班
這樣,你聽我的。你辦一下去義大利的觀光簽證,拿上護照,換點歐元,去航空站坐飛機到羅馬達芬奇航空站,然後坐捷運a線(紅線)到ottaviano san pietro站下車,跟著人流,或者看路邊的牌子,按標註"st peter's basilica"的指示牌走,大概步行15分鐘就能到聖彼得廣場,然後跟著廣場上的隊伍排隊,旺季可能要1小時,排到你後就可以進去聖彼得大教堂,免費的,裏面有米開朗基羅的成名之作,是聖母瑪利亞抱著耶穌的雕像。你用錘子把聖母敲掉,你坐上去抱著耶穌。
遲早回力鏢 要幫你確診有幾難
好似新疆咁個個都精神病人
精神病人帶黎嘅風險點解要正常人承受?
荷里活單野又唔記得?
你話要殺晒佢又唔公道
起碼都要困住佢地掛?
但呢到情緒病人多 要分返開自己
不嬲情緒病就係精神病之中
會唔會果D憎精神病人post都係由白卡打
做乜咁認真啫,係連登仔眼中,無人係唔抵死架wo
警察做野唔係有order有規例,唔係話3個警員有哂槍棍盾牌夠佢打就唔可以開槍

對方係一個拎緊刀(攻命武器)既病發中既mip,已經超越baton同oc foam既武力程度,所以用槍即是較高一級武力既武器已經係適用,因為差人用武力唔係要鬥公平,係要用高你一級既武器
開槍前已多次警告過佢,比左機會佢,1.5米距離衝過佢亦可以致自己或者其他人於死地,即生命受威脅。
而開槍指引係打目標最大面積,即係軀幹,唔撚係手腳,d撚屌刁民講乜7打手打腳係違紀行為,boot撚得。

咁所有條件都中哂,用槍打身體咪即係合情合法合理,仲有乜鳩野好呦
黑人,回教徒,伊斯蘭教徒,穆斯林,南亞,印巴,小數族裔,性小眾,LGBTQ,台狗,大陸人,加沙兒童,巴勒斯坦人,左翼人士,全部要死!!!!

得以軍同我地先可以生存
一check連登個出post 紀錄
個個都可以確診做精神病人
對住癡線佬就梗係要清空彈匣啦
你刀槍不入?

俾佢插一刀,你隨時會死,點解要搏?
點解要一般市民接受個隨時爆嘅炸彈響自己附近先,呢啲人癲架喎,公屋見得多啦,滋擾民居搞到成橦樓啲人不得安寧,去到莫明奇妙拎刀響商場斬人,根本唔應該放呢啲人響社區度
又笑鳩手足熊仔餅?
Pin this
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞