強国八月份失業率18.8% - 2024-9-20 澎湃新聞

14 回覆
7 Like 1 Dislike

計劃去大歪區發展嘅藍絲有咩睇法? 你地上去係咪就唔會有事?
所以話,如果果18.8%唔仇外嘅話會發生咩事
會變成內部矛盾
懷疑好多得閒就過嚟香港返幾日天就返屋企慢慢搣
香港可能有好多黑工
好撚多中國人來左香港
只要返一日學,一個星期返一個鐘,拍片放上網有一個人睇...................都唔算失業

真係細思極恐,香港未來可以有幾大獲,目前仲有中国人走資養住香港

到走晒嘅時候,香港又無工業,無旅遊,無科技,無出入口...............驚!
只要一個月返一日學,一個星期返一個鐘工,拍片放上網有一個人睇...................都唔算失業

真係細思極恐,香港未來可以有幾大獲,目前仲有中国人走資養住香港

到走晒嘅時候,香港又無工業,無旅遊,無科技,無出入口...............驚!
小紅書勁多人搵緊3w一個月
用小紅書嘅好多都有精神病

国家話 13.24億人月入 0-5000
大陸數據
現實可能接近30%
沒事兒
揾唔到自然會被淘汰 大自然定律黎
唔仇外,改返做仇富都死
仇緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞