董中承認收到學體會提供的新密碼,稱遲報名屬「行政失誤」

129 回覆
7 Like 137 Dislike
OF
你返學嗰陣老師有冇朝朝去你屋企叫醒你,帶你返學?
你返工嗰陣老細有冇朝朝去你屋企叫醒你,帶你返工?
咁第一句就唔應該寫 教育科主任乜乜乜
睇唔明頭兩個字同冒號 「校長:」?
一開始所以嘢都係校長自己講

meme 係講緊自己成因,唔係人地
睇唔睇到我留言講乜
角色:校長
圖一:炒撚咗PE 呀sir
圖二:唔記得報名
圖三:成隊被DQ
你張圖quote緊個到咪就係瀨緊人囉
一係你用呢張 配你個幾句啦
最多你改完 我俾翻個like你
你真係嫌駁嘴隊質素仲唔夠低,要再拖低下
校長點呀,仲兜到嗎
校長仆街到!學校錯仲老屈人
有牙齒印就緊啦 個舊主任都半玩野
成個暑假剩係離職日番一番攞野搞手續
不過遲左職有野就彈哂比新主任係合情合理
lun知道新主任咩9都唔識唔做
可能都仲有下文未爆出嚟
實情可能係校長自己都唔知咩事冇報名
個日份稿或者係人地寫俾佢就照讀
照計再on9都唔會係公開記者會咁樣老屈個老師
話哂都有哂record勁易俾人篤爆
家陣似個校長俾人玩多
弱隊就合理 強隊就唔合理
簡單講你攪聯賽.
有球隊報開名,而且又係強隊, 突然唔參加.
主辦單位會唔會問下咩野事,
如有無收到信...

如果負責任想攪好聯賽.呢D基本動作

弱隊又唔報開名.有可能有自己理由唔參賽.
如經費,球員不足....
條友根本on9

當年祖記岀事都要由意乙打返上黎

你學生就係學校一份子,不嬲都齊上齊落

班on9成撚話班學生無責任

咁讀緊band 3個班係咪可以話前人考得差唔撚關我事其實我家下係band 1
點解弱隊就唔係報開名?

弱隊之所以係弱隊唔關佢報唔報名事wor

瞓撚醒未

根本強隊弱隊都有可能有自己理由唔參賽

更何況都要截止左先知你無報名唔參賽

學體會憑咩干預人校政

更何況你提一個唔提一個準備比人ICAC啦
當件事有第三個方知道,佢都仲要講大話
真係唔知佢個校長位點攞返黎
更何況都要截止左先知你無報名唔參賽
=>負責任攪手,截止前 一,兩星期都會check下
一向報開名,有無報到名.
無再出信通知多次.
學體會有做就唔係佢問題.
無做學體會都有D責任.

學體會無心攪,摺九左佢.
個校長快啲出嚟同前老師同同學道歉,仲要引咎辭職
自己推卸責任,咁樣影響人聲譽好撚仆街,其實佢仲點面對師生,躝啦
點解要提你

你董之英冇心踢就摺鳩左佢啦
唔知點解覺得好似肥婆告銀行吞咗27000單野
呢單野有冇得可以再核突d
個舊教師係咪被班人玩野迫走

走左仲諗住屈佢咁無陰公
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞