移英手足做野!國泰航班上怒屌大陸妹做雞!

39 回覆
3 Like 19 Dislike
【橙訊】有網民早前在社交平台小紅書發文指,自己乘坐國泰航空班機時,由於椅背問題遭一對說廣東話夫婦辱罵,這對夫婦不僅出言侮辱事主,還撞擊其座椅。最終兩夫婦行為引起其他旅客不滿,而空姐亦以換座方式解決問題。

原文鏈接:有片|因椅背問題辱罵騷擾女乘客 港夫婦搭國泰航班惹眾怒 from 橙新聞
https://www.orangenews.hk/china/1240109/?utm_source=newscopy&utm_medium=referral

上哂鏡
見字即走唔好番嚟呀
真係影衰香港人
莫論國藉,一男一女蝦個女仔,

食相好撚難睇
樓主去左台灣叫雞未

鑒於支那留學生係英國賣淫情況嚴重 請大家幫手舉報
https://lih.kg/3702812
一見支那狗,即刻屌佢走
問你老母咪知囉
換個角度睇 個大陸妹係咪見後面係一對老夫婦先夠更挨後張椅 人地勸佢都唔較返直?

如果後面係個大隻黑人 佢仲會唔會叫極都唔聽?
莫論國藉,一男一女蝦個女仔,

食相好撚難睇
換個角度睇 個大陸妹係咪見後面係一對老夫婦先夠敢挨後張椅 人地勸佢都唔較返直?

如果後面係個大隻黑人 佢仲會唔會叫極都唔聽?
你老母服待開洗米華應該熟行情
原來真係支那婆 一上機就伸腳挨椅
搞到後面冇咗半個位 全程睇唔到戲又食唔到嘢
中國人係咁,欺善怕惡
又洗米華
原來係自由之子條戇鳩仔既院友
支那雞
天龍人 都夠膽得罪
侍呀
字都唔撚識打
學人做keyboard打手
入完筷子讀下書先啦

得罪方丈仲想坐國泰?

收嗲啦智障縮咗成年
思維清晰啲啦
討論一件事還一件事
如乜Q果
咁係咪個大陸妹係咪見後面係一對老夫婦先夠更挨後張椅 人地勸佢都唔較返直?
你''先夠膽''呢三個字已經充滿幻想啦
受過現代教育仲加咁多假設喺事情討論上
你同你阿媽嗰代有咩分別

你要乜都上綱上線 等我教精你啦 你講''如果''後面係大肚婆咪得
你仲可以講埋後面係習近平都得

你呢啲邏輯 根本係班港女做錯嘢 唔肯道歉 仲屈人態度差 嗰類
移英撚又贏
好奇,坐長途機有規舉唔俾人挨後訓既咩
香港不愧為閪客之都
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞